Спечелете позлатена халба с марката Staropramen

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 ноември 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В Кампанията могат да участват само жители (имащи адрес за доставка) на следните държави: България, Германия, Румъния и Сърбия.

Всички участници трябва да са навършили 18 години към момента на започване на Кампанията.

Участието в Кампанията дава възможност за спечелване на следната награда:

• ЕДНА награда – халба с марката Staropramen, позлатена с 24-каратово злато (наричана по-долу „Награда от Кампанията“).

Всеки участник може да участва толкова пъти, колкото желае (като се регистрира с един и същ имейл и телефонен номер). В крайна сметка всеки участник ще участва единствено с най-доброто си постигнато време за „разбиване на трезора“ (за решаване на пъзел).

Наградата не може да бъде разменена за нейният паричен еквивалент или за еквивалентни стоки или услуги.

Всеки участник е информиран и разбира, че няма гаранция, че наградата ще бъде спечелена от него. Организаторът предоставя възможност за спечелване на САМО ЕДНА награда от Кампанията, която ще бъде спечелена от ЕДИН участник сред всички валидни участия на цялата Територия на Кампанията, т.е. от всички участници в България, Германия, Румъния и Сърбия.

Всички изображения на Наградата на Кампанията в свързаните с нея маркетингови материали са само с илюстративна цел.

За да участва валидно в Кампанията, всеки участник трябва да отговаря на всички изброени по-долу изисквания:

• да отговаря на изискванията на настоящите Правила за участие и по-конкретно на тези, посочени в чл.2 по-горе;

• да сканира QR кода върху съответните маркетингови материали ИЛИ да влезе в Уебсайта на Кампанията, където да предостави необходимата информация, включително да приеме Уведомлението за поверителност на Кампанията и да участва в специално разработена игра, която ще изисква от него да „разбие трезора“ (да разреши пъзел). Всеки валиден участник, който успее да реши пъзела, ще участва в Кампанията.

Победителят ще бъде определен въз основа на времето, което му е било необходимо, за да „разбие трезора“ (да разреши пъзела). Победител ще бъде валидният участник, който е „разбил трезора“ (разрешил пъзела) по-бързо от всички останали валидни участници на Кампанията от Територията. В случай че въз основа на правилото в предходното изречение има няколко участници с абсолютно еднакво време (най-бързото време сред всички валидни участници), то победител ще бъде този участник измежду тях, който е „разбил трезора“ (разрешил пъзела) по-рано от всички останали (въз основа на датата (ден, месец) и точния час (час, минути, секунди), в който пъзелът е бил решен („разбил е трезора“) с това найбързо време).

Организаторът ще обяви победителя в рамките на 14 дни след края на периода на Кампанията, като се свърже с него на посочения при регистрацията за участие имейл адрес или телефонен номер. Организаторът не носи никаква отговорност за точността на предоставения имейл адрес или за възможността на победителя да провери електронната си поща навреме.

Победителят е длъжен да потвърди, че приема Наградата на Кампанията в срок от 5 /пет/ работни дни от получаване на имейл по електронната поща или телефонното обаждане по т. 4.6. по-горе и да предостави валиден адрес на Tериторията на Кампанията, на който да бъде доставена Наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара