Спечелете ваучер за 850 лв. и 70 ваучера по 20 лв. от JYSK

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 16 октомври 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В JYSK празнуваме откриването на 3500 магазина по цял свят!

Празнувай с нас, като участваш в нашата онлайн игра! 

Всеки ден петима участници ще спечелят JYSK ваучер на стойност 20 лева, а в края на играта ще бъде изтеглен и печелившият за голямата награда - JYSK ваучер на стойност 850 лева!

    Играй всеки ден за ваучер на стойност 20 лева.

    Можеш да играеш веднъж дневно. Регистрацията в играта потвърждава, че участваш в тегленето на голямата награда - ваучер на стойност 850 лева. Печелившият на голямата награда ще бъде изтеглен в края на играта.

    Печелившите ще бъдат оповестени на предоставения от тях имейл адрес, както и на JYSK.bg

    За да участваш в играта, трябва да се регистрираш с валиден имейл адрес и да си живущ на територията на Република България.

    С регистрирането си в играта, ти автоматично се абонираш за онлайн бюлетина на JYSK, в който всяка седмица ще намериш нашата нова брошура, страхотни оферти и вдъхновяващо съдържание - виж правилата и условията тук.

    Наградите не могат да бъдат заменени за паричната им стойност.
    Печелившите официално са спечелили наградата си, когато получат потвърждение по имейл.
Ще имаме:

70 /седемдесет/ печеливши (по 5-ма на ден) на ваучер за пазаруване в магазините на JYSK, всеки на стойност от 20 лв.

и

1 /един/ голям печеливш на ваучер за пазаруване в магазините на JYSK на стойност от 850 лв.

Печелившите на 70-те ваучера за пазаруване ще бъдат уведомени веднага след изтеглянето им, а печелившият на голямата награда ще бъде уведомен в срок до 14 дни след края на играта, в който срок организаторът ще се свърже с него. Всички печеливши ще бъдат уведомени по имейл, който са посочили и дали съгласие да се ползва за целта още при регистрацията. Всички печеливши ще бъдат обявени и на JYSK.bg/zavrti-i-specheli по реда на изтеглянето им. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни данни за контакт по имейл, предоставени от участниците.

Спечелената награда не може да бъде ползвана в електронния магазин на JYSK, а може да бъде използвана единствено във всеки от физическите магазини на JYSK.

УЧАСТВАЙ ТУК

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара