Спечелете All-inclusive camper уикенд и над 5000 ваучера за Camperisimo

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 22 декември 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Играта се организира и провежда на следните места :
– щандовете на КЕМПЕРИСИМО/CAMPERISIMO на изложението „Camping & Caravaning Expo“, провеждащо се в периода 04.10.2024 г. – 06.10.2024 г. в гр. Пловдив, Гребна база;
– щандовете на КЕМПЕРИСИМО/CAMPERISIMO на изложението „Автомобилен салон София 2024“, провеждащо се в периода 18.10.2024 г. – 27.10.2024 г. в гр. София, ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР, бул. „Цариградско шосе 147;
– в интернет пространството на корпоративната страница на CAMPERISIMO на адрес : www.camperisimo.com в периода 04.10.2024 г. – 22.12.2024 г.

За участие в Играта не се изисква закупуване на продукт или услуга.

Всяко лице, желаещо да участва в Играта, трябва в Периода на Играта да :
а. посети посочените по – горе изложения на Територията и да сканира с телефона си специалния QR код, който ще бъде поставен на всеки един от кемперите, участващи в изложението, или

б. да посети сайта на CAMPERISIMO на адрес : www.camperisimo.com и да натисне бутон „регистрирай се“ в рекламния банер на събитието.

След сканиране на QR кода на телефона на участника, посетил изложението, се отваря регистрационна форма на сайта на CAMPERISIMO, в която участникът трябва да попълни собствените си име и фамилия, мобилен номер и ел. адрес /е-mail/, както и да се съгласи с настоящите ОУ.

При регистрация за участие в играта чрез сайта на CAMPERISIMO в рекламния банер на събитието се отваря регистрационна форма на сайта на CAMPERISIMO, в която участникът трябва да попълни собствените си име и фамилия, мобилен номер и ел. адрес /е-mail/, както и да се съгласи с настоящите ОУ.

С цел избягване на съмнение : За участие в Играта Участникът има право да попълни само и единствено собствените си лични данни – име и фамилия, мобилен номер, ел. адрес /е-mail/, като няма право да въвежда в регистрационната форма за участие лични данни на други хора, независимо дали тези хора са негови роднини, съпрузи, деца или приятели.

НАГРАДИ В ИГРАТА :

5555 (пет хиляди петстотин петдесет и пет) броя електронни ваучера за наем на кемпер от CAMPERISIMO на стойност 100.00 (сто) лева;

555 (петстотин петдесет и пет) броя електронни ваучера за наем на 1 бр. пакет „Допълнително оборудване“ по избор при наем на кемпер от CAMPERISIMO;

55 (петдесет и пет) броя електронни ваучера за наем на ЕФОЙЛ SiFly за 1 ден;

5 (пет) броя ваучера за All-inclusive camper уикенд (ол-инклузив кемпер уикенд) с кемпер от CAMPERISIMO. Наградата включва един уикенд петък-неделя наем на кемпер, предоставен от CAMPERISIMO, оборудван с предлагани от CAMPERISIMO пакети допълнително оборудване. Спечелилият ваучера участник може да разгледа предлаганите от CAMPERISIMO кемпери на www.camperisimo.com, като ваучерът може да бъде използван за наем на кемпер с дневна наемна цена до 295.00 лв. с ДДС включително от категории полуинтегрирани, алковен и кемперван съгласно поместената на сайта актуална дневна наемна цена на всеки от кемперите. За да използва ваучера, спечелилият участник трябва да подпише договор за наем на кемпера и да предостави гаранционен депозит в размер на 2000 лв./3000 лв. съобразно вида и модела на избрания кемпер. Ваучерът не включва стойността на изразходваното гориво по време на Наемния период, което е за сметка на ползвателя на кемпера.

Тегленето на Наградите ще се извърши от CAMPERISIMO на посочените по – долу дати на случаен принцип измежду всички, направили успешна регистрация за участие в Играта. За тегленето се използва специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за награда на всички регистрирани участници. Тегленето на наградите се извършва в присъствието на Комисия, съставена от представители на Организатора, която удостоверява резултатите от него. Резервни участници не се определят. Имената на печелившите по т. 7.1.2. – т. 7.1.4. и спечелената от всеки от тях Награда ще бъдат обявени до 7 дни след обявената по-долу дата на теглене на всяка от Наградите на корпоративната страница на CAMPERISIMO на адрес : www.camperisimo.com.

Дати за теглене на всяка от Наградите :
– на 555 бр. електронни ваучера за наем на 1 бр. пакет „Допълнително оборудване“ по избор при наем на кемпер от CAMPERISIMO – 31.10.2024 г.
– на 55 бр. електронни ваучера за наем на ЕФОЙЛ SiFly за 1 ден – 30.11.2024 г.
– на 5 бр. ваучера за All-inclusive camper уикенд (ол-инклузив кемпер уикенд) с кемпер от CAMPERISIMO – 23.12.2024 г.

За всяка от Наградите по т. 7.1.1. – т. 7.1.3. включително на спечелилия я участник се издава електронен ваучер/талон, който се изпраща на посочения от него при регистрацията ел. адрес (e-mail). Изпращането на електронните ваучери на мейлите на спечелилите участници ще бъде осъществено от CAMPERISIMO в 7-дневен срок след теглене на съответната Награда, а за ел. ваучери по т. 7.1.1. – в двудневен срок от извършване на регистрацията. Спечелилите Награда по т. 7.1.4. участници ще бъдат уведомени с обаждане на телефонния номер, който са оставили при регистрацията си, като същите ще получат от CAMPERISIMO хартиен ваучер за спечелената Награда.

Електронните ваучери могат да бъдат използвани за наемане на кемпер, допълнително оборудване или ЕФОЙЛ SiFly (в зависимост от спечеления ваучер) от CAMPERISIMO (по т. 7.1.1. като частично плащане на наемната цена), като за целта приносителят на ваучера трябва да сключи Договор за наем на кемпер/ЕФОЙЛ SiFly с CAMPERISIMO или посочено от него лице за ползването на избрания кемпер/ЕФОЙЛ SiFly. Стойността на ваучера по т. 7.1.1. се приспада от Наемната цена на кемпера за избрания Наемен период. Един електронен ваучер може да бъде използван от един участник по един договор за наем на кемпер/ЕФОЙЛ SiFly и НЕ МОЖЕ да се комбинира с други електронни ваучери от същия вид, спечелени в настоящата игра от същия участник или член на семейството му.

При желание да ползва получен електронен ваучер по т. 7.1.1. – т. 7.1.3., съответният Участник следва да се свърже с CAMPERISIMO за уточняване на начина на ползване на Наградата (да си избере с кой модел кемпер/ЕФОЙЛ SiFly ще ползва спечеления ваучер, Наемен период, доп. пакети и екстри и т.н.). Всеки от кемперите/ЕФОЙЛ SiFly може да бъде нает за избран от спечелилия участник период в зависимост от заетостта на кемпера/ЕФОЙЛ SiFly и направените за него предходни резервации. Кемперите/ЕФОЙЛ SiFly се отдават под наем по официалната ценова листа на CAMPERISIMO, като дневната наемна цена и необходимия за внасяне гаранционен депозит преди получаване държането на кемпера/ЕФОЙЛ SiFly са посочени на корпоративната страница на CAMPERISIMO на адрес : www.camperisimo.com.

Кемперите и ЕФОЙЛ SiFly, с които участниците могат да ползват спечелените ваучери, се предоставят на адрес : гр. София, ул. „Околовръстен път“ № 84, CAMPERISIMO Караван и кемпер парк „Драгалевци“ срещу подписан Договор за наем на кемпер/ЕФОЙЛ SiFly, Приемо-предавателен протокол за предаване държането на автомобила/ЕФОЙЛ SiFly и внесен гаранционен депозит в размер на 1000лв./2000лв./3000лв. за периода на ползването му (в зависимост от модела на избрания кемпер/ЕФОЙЛ SiFly). Гаранционният депозит обезпечава грижливото използване на наетия автомобил/ЕФОЙЛ SiFly по предназначение, както и:
– пълно/частично покриване на всякакви щети по автомобила/ЕФОЙЛ SiFly, причинени през Наемния период;
– почистване на автомобила/ЕФОЙЛ SiFly – когато кемперът/ЕФОЙЛ SiFly е върнат в силно замърсен вид с трудно отстраними петна, в т.ч. по дамаски, под, стени и др., които налагат тяхното пране или изискват друго специално третиране, за да бъдат почистени;
– зареждане с гориво – отнася се само за кемперите и то в случаите, когато кемперът е върнат незареден;
– други случаи, посочени в сключения Договор за наем на кемпер/ЕФОЙЛ SiFly;

Връщането на предоставения при получаване на кемпер/ЕФОЙЛ SiFly гаранционен депозит се извършва в брой или по банкова сметка в срок до 10 (десет) дни от Датата на връщане на наетия автомобил/ЕФОЙЛ SiFly, с изключение на изрично описаните в Договора за наем случаи, при които връщането на депозита се извършва в друг срок.

За награди с пазарна стойност над 100 (сто) лева : Приемайки награди с пазарна стойност над 100 (сто) лева печелившите се считат за уведомени, че по смисъла на чл. 65, ал. 7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица и всички свързани условия в същия закон, Организаторът и „КЕМПЕРИСИМО“ ЕООД имат задължение да декларират спечелената награда пред Национална агенция по приходите, както и да внесат дължимия данък от името на печелившия.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара