Спечелете 10 комплекта с продукти на Colgate

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 23 октомври 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

В почти всички култури състоянието на зъбите е показател за здравето и грижите, които полагаме за себе си. Красивата усмивка не само озарява лицето, но и повишава самочувствието ни. Каква е тайната на блестящата усмивка?

От древността до днес хората са търсили различни методи за избелване на зъбите – от използването на киселини до изпиляване на емайла. През 20-и век някои домашни методи са водили до увреждане на зъбите, обезцветяване и чувствителност.

Днес знаем, че добрите навици за грижа за зъбите са от първостепенно значение. Редовното миене на зъбите сутрин и вечер или след всяко хранене ги поддържа естествено бели и здрави. А изборът на правилната паста за зъби е ключов фактор.

За щастие, вече не се налага да експериментираме с рисковани методи за избелване. Новата паста за зъби Colgate Max White Ultra ни дава възможността да имаме ослепителна усмивка, без да напускаме комфорта на дома си.

Открийте ново измерение в избелването с Colgate Max White Ultra. Тази паста за зъби осигурява три пъти по-ефективно избелване и клинично доказано по-бели зъби само за три дни*!

Colgate Max White Ultra предлага три уникални варианта – Active Foam, Freshness Pearls и Multiprotect.

В рамките на темата ще ви разкажем повече за тяхното действие и ефект.

Включете се в играта и спечелете!
Как се грижите за белотата на зъбите си? Смятате ли, че имате нужда от допълнително избелване поради някои ваши ежедневни навици?

На 23 октомври 10 късметлии ще спечелят комплект с продукти на Colgate.

Colgate Max White Ultra Active Foam, Freshness Pearls и Colgate Max White Ultra Multiprotect са налични в Lilly Drogerie.

*Петна, причинени от храна и напитки, спрямо обикновена паста за зъби с флуорид след три дни.
ПО-БЕЛИ ЗЪБИ САМО ЗА 3 ДНИ + защита на емайла и чувствителните зъби: Доверете се на науката за вашата блестяща усмивка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара