Спечелете 10 парфюма ZAG Zodiak

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 11 октомври 2024

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

Предстоят ни два вълнуващи в парфюмно отношение сезона, в които сменяме по-закачливите и ефирни флорални и плодови аромати с дъх на плаж, море и ваканция, с тези на горещ шоколад, уютни нощи пред пукащата камина и благоуханни десерти и подправки като крем брюле, канела или ууд.

За любовта към парфюмите и любимите аромати на есента ще си поговорим с Дора Ганчева, управител на семейната компания ZAG Zodiak, чиито парфюми се произвеждат изцяло в България, в екологично чист район в подножието на Розовата долина и с високо съдържание на качествени френски парфюмни есенции.

Дора, разкажете ни накратко за Вашата любов към парфюмите. Кога се зароди тя и какво Ви дава като емоция?

От малка бях заинтригувана от бизнеса на моето семейство, свързан с производство на козметика и парфюми и любовта ми към парфюмите се зароди много отдавна. Като всички красиви неща, парфюмите носят щастие. Това е едно много лесно средство за подобряване на настроението и за извикване на положителните емоции. Почти като четенето на книги – парфюмите имат способността да ни провокират и могат да отведат мисълта ни на различни места, в различно време.

Кои са Вашите най-любими съставки, които свързвате с по-студените, но и уютни и чувствени есенни дни и нощи?

Със сигурност есента за мен носи аромата на канела, ванилия и тонка. За есента и зимата обожавам комбинацията от подправки и дървесни нотки в добавка към сладки карамелени нотки и горчив портокал. Няма по-приятно нещо от това да се сгушиш в топъл шал или пуловер и да усещаш аромата на прясно изпечен сладкиш и чаша чай. Такова усещане ми носи ZAG 362 ME.

Какво трябва да съдържа един аромат, за да Ви плени на мига?

По принцип съм почитател на свежите парфюми. Обичам комплексните аромати, в които има противопоставящи се нотки. Мекотата на ванилията в комбинация с остри нотки на хвойна, кедър и кипарис и свежестта на цитрусите е една от любимите ми комбинации. Откривам я най-добре в парфюм ZAG 536 GY. Бергамот и мандарина са нотките, които веднага ми допадат в един аромат.

Спечелете ароматен подарък за есенния сезон!

Кажете ни кои са вашите любими парфюмни съставки за по-студените есенни дни и нощи?
Разгледайте сайта на ZAG Zodiak и споделете в темата линк към аромата, в който ги откривате!

На 11 октомври 10 от вас ще спечелят желания аромат и още една парфюмна изненада от екипа на ZAG Zodiak.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара