Спечелете ваучер от 1100 лв. за нощувки в хотел Кашмир - Велинград

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 6 ноември 2024

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

ЕХО ти дава 50% повече пяна и 50% повече наслада при миенето на съдове. 🫧

Ето какво можеш да очакваш от нас:

🌟 8 видеа, които ще докоснат твоите сетива и ще ти донесат онова чувство на удовлетвореност, което ЕХО носи в ежедневието. 📼

А това са стъпките, за да участваш в giveaway за SPA уикенд за двама:

🌟 Последвай ни в Instagram @exo_bulgaria, за да не пропускаш нито едно от видеата.
🌟 Остави коментар под видеата, които те вдъхновяват и ти носят удоволствие ии....... това е, вече участваш за голямата награда.

Винаги можеш да подариш на близките си 50% повече наслада, като споделиш видеата ни и в своя профил.

Победителят ще бъде изтеглен на 07.11., а до тогава ще споделяме по 1-2 видеа всяка седмица от поредицата “50% повече пяна, 50% повече наслада.” Не пропускай нищо и се наслаждавай на всеки миг.

Всеки участник има право да участва с неограничен брой коментари към една или няколко от публикуваните 8-те “EXO ASMR” видеа, част от Играта в Instagram, в периода на Играта, без ограничение на възможността за спечелване на награда с всяко участие.

Наградата в Играта представлява 1 (един) на брой ваучер в хотел “Кашмир”, град Велинград, на стойност 1100 (хиляда и сто) лева, включващ 2 (две) нощувки в двойна стая “Делукс”.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Тегленето на печелившите се извърши на 07.11.2024 г., измежду всички, изпълнили условията за участие. Тегленето на печелившите се осъществява на случаен принцип, чрез софтуер, избран от Организатора.

Всеки печеливш участник ще бъде известен чрез лично съобщение до неговия профил в Instagram, в която заявил участие в Играта. Печелившият участник, в срок от 5 дни от получаването на съобщението, ще трябва да му отговори, като в отговора посочи на Организатора: три имена, телефонен номер и адрес за доставка на спечелената награда.

Наградите ще бъдат доставени с куриер, за сметка на Организатора, в срок до 20 работни дни след предоставяне на необходимата информация.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара