Спечелете 500 подаръчни комплекта с по 2 кг шоколадови продукти

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 октомври 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Своге, Млечен, Сезони, или Морени за поне 6 лв. и изпращане на смс.

Пълни правила:

🎂 Празнувай 100 години Фабрика за шоколадови изделия Своге със сладки награди:

❤ Вземи си Своге, Млечен, Сезони, или Морени на стойност мин. 6 лв.
❤ Изпрати БЕЗПЛАТЕН SMS с кода от бележката на 108009 

❤ Може да спечелиш:
🎁 Подаръчен комплект с любимите ти продукти;
🥰 Незабравимо преживяване в нашата фабрика.

Продукти, участващи в Промоцията (Играта): всички продукти с марката Млечен, Морени, Сезони и/или Своге, независимо от вида и грамажа.

Награди: 

Подаръчен комплект - 500 бр. за целия период на Играта или както следва средно по 16 бр. на ден. За възможност да спечели Моментна награда 1, потребителят трябва да регистрира поне 1 касова бележка на стойност минимум 6 лв. 

Подаръчния комплект включва 2 кг. от продукти, произведени във фабриката за производство на шоколадови изделия в гр. Своге., включително:
2 бр. Своге Млечен, 80г
2 бр. Своге Екстра Какао, 80г
2 бр. Своге Лешници, 80г
2 бр. Своге Лешници и стафиди, 80г
6 бр. Морени, 36г
6 бр. Морени Макс, 49г
6 бр. Морени Стикс, 34г
1 бр. Сезони Ягода, 160г
1 бр. Сезони Ванилия, 160г
2 бр. Млечен, 80г
2 бр. Млечен Лешници и Стафиди, 80г

Посещение във фабрика за шоколадови изделия Своге - 5 бр. за целия период на Играта. За възможност да спечели Голяма награда, потребителят трябва да регистрира поне 1 касова бележка на стойност минимум 6 лв. Тегленето за Голяма награда ще се извърши след края на Промоцията (Играта). 

Голямата награда включва посещение във фабриката за шоколадови изделия в гр. Своге с обиколка на производствените линии, осигурен трансфер в двете посоки между гр. София до гр. Своге, продуктова кошница, включваща 3 кг. с микс от продукти, произведени във фабриката за производство на шоколадови изделия в гр. Своге. Посещението е за максимум 4 човека с победителя включително.

Всеки, който не е спечелил Моментна награда автоматично влиза в тегленето за Голяма награда.
Всеки спечелил Моментна награда не влиза в тегленето за Голяма награда.
Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.

Тегленето на печелившите за Моментна награда  се извършва веднага след регистриране на касова бележка чрез безплатен SMS на номер 108009.

Тегленето на печелившите за Голяма награда се извършва до 72 часа след края на Промоцията (Играта).

Един участник може да спечели само една награда oт вид за периода на Промоцията (Играта).

Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата на 0888423069 (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж. С една касова бележка може да бъде спечелена само една награда.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ Е ИМЕНАТА НА ПРОДУКТИТЕ ДА ПРИСЪСТВАТ КАТО ЗАКУПЕН АРТИКУЛ НА КАСОВАТА БЕЛЕЖКА. В СЛУЧАЙ, ЧЕ КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НЯМА ИЗПИСАНИ НА НЕЯ УЧАСТВАЩИТЕ В ИГРАТА ПРОДУКТИ, СЕ ДОПУСКАТ ДОПИСАНИ И ПОДПЕЧАТАНИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ ОТ СЪОТВЕТНИЯ ТЪРГОВЕЦ.
XVII. ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО ХАРТИЕНАТА КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

Моментните награди ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера.

Post a Comment

По-нова По-стара