Спечелете почивка за двама в Прага и 12 таблета Apple iPad

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 13 ноември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Staropramen за поне 4,99 лв. от магазини Billa и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта се организира и провежда единствено и само в магазините от търговска верига Billa, на територията на Република България.

А. Участващи опаковки и разфасовки:

Staropramen Бутилка 0,5 л.

Staropramen Кен 0,5л.

Staropramen Мултипак Кен 3+1 0,5 л.

Staropramen Кен 0,0% 0,5л.

Staropramen Бутилка PET 1л.

Staropramen Dark Кен 0,5л.

Staropramen Dark Бутилка PET 1л.

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:

Седмична награда

- таблет Apple 10.9-inch iPad (10th) Wi-Fi 64GB - Silver – 12 броя

Голяма награда

- Ваучер на стойност до 2 500 лв. за Екскурзия за двама до Прага, Чехия, 1 бр., която включва:

- Двупосочни самолетни билети София-Прага;
- Настаняване в хотел (двойна стая) за 2 нощувки;
- Застраховка

Наградата НЕ включва: разходи от лично естество, изхранване по време на престоя, разходи за атракции, други транспортни разходи и застраховки.

Наградата се осигурява от агенция “Маккан Ериксон София ООД”. Резервацията може да бъде за период след изтичането на валидността на ваучера, но трябва да бъде потвърдена преди срокът на валидност да изтече. Видът на самолетните билети и хотелското настаняване се определят по преценка на "Маккан Ериксон София ООД”. Агенцията предоставя възможност на участника да избере период на екскурзията от няколко, посочени от Агенцията. Възможни са промени в периода, датите на билетите и вида на хотелското настаняване.

УЧАСТИЕ:

За да участва в Промоцията, участникът следва да направи в промоционалния период поне 2 покупки на участващи продукти с марка Staropramen (Част 6), всяка от които на стойност минимум 4,99 лв. от магазин на търговска верига „Billa“. Всяка покупка следва да е отразена на отделна касова бележка. За да се включи в играта, потребителят следва да регистрира номера и да качи снимка на касовата бележка на всяка от двете касови бележки на www.staropramenpromo.bg , като попълни и мобилния си номер (уникален идентификатор на участника).

С 2 (две) успешно регистрирани касови бележки, всяка от които на стойност минимум 4,99 лв., участникът участва за спечелването на седмична награда таблет.

С всеки 6 (шест) регистрирани касови бележки, всяка от които с продукти за минимум 4,99лв. или един мултипак Staropramen 500мл. 3+1, които са регистрирани и с които до момента не е спечелена седмична награда, участникът участва за спечелването на голямата награда пътуване до Прага. Касовите бележки, участвали в дадено седмично теглене, с което не е спечелена седмична награда, автоматично се прехвърлят към тегленето на голямата награда.

Всички касови бележки на спечелили участници подлежат на проверка и валидиране. Ако при проверка на печелившото участие касова бележка се окаже невалидна, участникът се дисквалифицира и наградата ще бъде предоставена на друг валиден изтеглен участник.

Участник може да регистрира неограничен брой различни касови бележки за периода на промоцията, като с това увеличава шансовете си за спечелване на награда.

Участниците трябва да пазят като доказателство и да съхраняват печелившите касови бележки на хартиен носител или дигитално, а при получаване на спечелена награда, доброволно да ги предадат/покажат на Организатора.

Тегленията се реализират от специално разработен за нуждите на кампанията софтуер, който на случаен принцип ще определя по трима печеливши участници след всеки изминал период. Периодите са както следва:

- 17.10.2024г.-23.10.2024г.; 23:59:00; тегленето се извършва в 12:00ч. на 24.10.2024г.
- 24.10.2024г.-30.10.2024г.; 23:59:00; тегленето се извършва в 12:00ч. на 31.10.2024г.
- 31.10.2024г.-06.11.2024г.; 23:59:00; тегленето се извършва в 12:00ч. на 07.11.2024г.
- 07.11.2024г.-13.11.2024г.; 23:59:00; тегленето се извършва в 12:00ч. на 14.11.2024г.

Мобилните номера на печелившите участници се обявяват в сайта на промоцията на www.staropramenpromo.bg, като последните три цифри от всеки номер ще бъдат прикрити със сивмолите ХХХ

Всеки 2 успешно регистрирани касови бележки от един и същ мобилен номер, в рамките на съответната седмица от промоцията представлява 1 валидно участие в томболата за съответната седмична награда.

Наградата пътуване до Прага се тегли на случаен принцип, измежду всички участници успешно изпълнили условието в т.8.1., с компютърен алгоритъм след края на промоцията, за целия период на промоцията. Спечелилите се обявяват в сайта на промоцията на www.staropramenpromo.bg и се уведомяват по телефона, който са оставили при регистрацията, чрез нотификационен SMS от кратък номер 1917 на мобилния си номер посочили при регистрацията си.

Всеки 6 регистрирани касови бележки от един и същ телефон номер, с които не е спечелена седмична награда, представляват 1 валидно участие в томболата за голямата награда.

Спечелилите голяма награда пътуване за двама до Прага, ще бъдат обявени на www.staropramenpromo.bg с последни 4 цифри на участващите телефони номера и последни 4 символа на печелившите 8 кода, както и ще бъдат лично уведомени на телефона, който са попълнили при регистрацията на кодовете си.

Наградите се предоставят единствено на територията на Р. България с куриер, за сметка на Организатора, само и единствено на участници, имащи право на участие в Промоцията и одобрени от администратора на промоцията като валидни участия.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара