Спечелете 40 Party Backpack с раница, камера, дъждобран от Smirnoff

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 14 ноември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Smirnoff за поне 15 лв. и регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Играта се провежда на територията на Република България.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта са следните:

– Party Backpack х 40 бр.( раницата включва 1 билет за Solar + камера за еднократна употреба + дъждобран + кенче + бутилка Smirnoff Black 700 мл)

За да се включат в Играта,  Участниците трябва да:

1. Закупят продукт на Smirnoff на стойност над 15 лева.

2  Се регистрират в периода на Играта, посочвайки своите:

(*) Име и фамилия
(*) Електронен адрес
(*) Телефонен номер
(*) Запълнят полето, посочвайки съгласие с настоящите Правила, включително за обработването на личните им данни за целите на участието му в Играта и съгласие Организаторите да посочи името и първата буква от фамилното име на печелившите участници.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 15.11.2024 г., като в срок от 7 дни, считано от посочената дата, печелившите участници ще бъдат информирани на посочения от тях телефонен номер.

Всеки Участник има възможност да спечели не повече от една награда. В случай че Участник бъде изтеглен повече от един път за една и съща награда, със същата регистрация или с друга, той се замества от друг Участник, по реда за определяне на спечелили участници, определен в настоящите правила.

Наградите ще бъдат връчвани по следния начин:

    При спечелване на награда от част 6, участникът ще получи обаждане, като в отговор на него трябва да предостави своите две имена, адрес и телефон за връзка, за да бъде наградата изпратена по куриер.
    Предоставените данни са необходими и ще се използват само във връзка с връчването на наградата, а при необходимост и с изпълнение на законовото задължение на Организатора да декларира предоставената награда пред данъчните органи, съгласно точка 6.2.
    Печелившият ще има срок от 7 дни от получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторите нямат задължение да предоставят награда.
    В случай че участникът не желае получаването на награда чрез куриер, може да я вземе на място от офиса на А Теам ООД, намиращ се в гр. София, п.к. 1463, р-н Триадица, ул. „Шандор Петьофи“ № 56, ет. 1

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара