Спечелете телевизори, люлеещи се кресла и одеяла от Сладки времена

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 10 ноември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Сладки времена за поне 3 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Продукти, участващи в промоцията - всички продукти на марката Сладки времена – локум, халва, крем халва, тахан, бисквити, независимо от разновидността и грамажа на продуктите.

Механизъм на Играта

Купете продукти Сладки времена, независимо от вида и грамажа им, за минимум 3 лв. Необходимо условие е закупените продукти да бъдат вписани в една касова бележка, без значение от издателя ѝ или една фактура, издадена от sladkoe.bg или Метро кеш енд Кери България ЕООД.

Регистрирайте на интернет страницата на Играта http://promo.sladkoe.bg/promos/sladki-vremena валиден мобилен телефонен номер, номера на касовата бележка, или 10-цифрения номер на фактурата, прикачете снимка на платежния документ и автоматично се включете в седмичното теглене към активния в момента период за награди – 1 от 5 бр. телевизора, 1 от 10 бр. люлеещи се кресла или 1 от 50 бр. одеяла.

При регистрация на една касова бележка участвате в тегленето за одеяло. При регистрация на минимум две касови бележки участвате в тегленията за люлеещо се кресло и одеяло. При регистрацията на минимум три касови бележки участвате в тегленията за телевизор, люлеещо се кресло и одеяло. Регистрираните касови бележки или фактури не се натрупват за следващ период.

За да направите валидна регистрация, е необходимо:

    Да въведе мобилен български номер за контакт.

    Да въведе номера на касовата бележка или 10-цифрения номер на фактурата. С касовата бележка/фактура трябва да са закупени продукти Сладки времена за минимум 3 лв. с ДДС. Номерът на касовата бележка/фактурата трябва да не участва в други игри, провеждани от Организатора.

    Датата на касовата бележка/фактура трябва да съвпада с периода на Играта (трябва да бъде издадена в периода 7.10.2024 – 10.11.2024 г.).

    Да заснемете и приложите касовата бележка/фактура във формат .PNG, .JPG, JPEG и HEIC, максимален размер на файла: 10 MB;

    Да потвърдите в чек-бокс:

        Че ще запазите и покаже касовата/вите бележка/и или фактурата/ите, регистрирана/и в Играта на Организатора и на куриера за получаването на наградата/наградите;

        Че сте се запознали с настоящите Правила на промоционалната игра и сте съгласни с тях. Че сте съгласни да предоставите на „Захарни заводи трейд“ ЕАД и Съорганизатора на Играта нужните за целите на Играта лични данни.

При правилно регистрирана касова бележка/фактура в сайта на Играта, участникът ще получи уведомително съобщение на екрана, потвърждаващо успешната му регистрация за награда.

След успешна регистрация на касова бележа участникът автоматично се включва в седмичните тегления на награди.

В зависимост от регистрирания брой бележки можете да участвате в тегленията за различните видове награди. Необходимо е да регистрирате поне една касова бележка за минимум 3 лв. за да се включите в седмичното теглене.

Всяка седмица ще се раздават по 1 бр. телевизор, 2 бр. люлеещи се кресла и 10 бр. одеяла. Седмичните тегления за тези награди ще се проведат на 14.10.2024, 21.10.2024, 28.10.2024, 4.11.2024 и 11.11.2024 г.

Общо за целия период на Играта ще бъдат раздадени 5 бр. телевизора, 10 бр. люлеещи се кресла и 50 бр. одеяла.

С регистрацията за участие в Играта давате съгласието си да бъдете обвързани с настоящите Правила, да спазватe техните клаузи и предоставените от вас лични данни да бъдат обработвани за целите на Играта.

Механизъм на натрупване на точките

Натрупване на участия - с колкото повече касови бележки участвате, толкова по-голям е шанса ви за печалба. Например: ако сте регистрирали една бележка, то участвате веднъж в тегленето за одеяло. Ако сте регистрирали 2 бр. касови бележки участвате веднъж в тегленето за люлеещо се кресло и с две регистрации в тегленето за одеяло. Ако сте регистрирали 3 бр. бележки участвате веднъж в тегленето за телевизор, веднъж в тегленето за люлеещо се кресло и с три регистрации в тегленето за одеяло. Ако сте регистрирали 5 бр. бележки участвате веднъж в тегленето за телевизор, два пъти в тегленето за люлеещо се кресло и пет пъти в тегленето за одеяло.

С една касова бележка можете да спечелите само 1 награда. Например: след успешна регистрация на три касови бележки при условията на настоящата игра първо участвате в тегленето за телевизор, в случай че не спечелите телевизор, регистрациите влизат в тегленето за люлеещо се кресло, в случай че не спечелите люлеещо се кресло, регистрациите влизат в тегленето за одеяло.

В периода на провеждане на Играта можете да направите множество регистрации на касови бележки/фактури, за да участвате в нея. Един участник може да направи най-много 6 бр. регистрации в рамките на едно денонощие (24 часа). Единният идентификатор на всеки участник е неговият мобилен номер.

Седмичните тегления

В периода на Играта ще бъдат организирани пет седмични тегления на 14.10.2024, 21.10.2024, 28.10.2024, 4.11.2024 и на 11.11.2024 г. С всяко седмично теглене ще се раздадат по 1 бр. телевизор, 2 бр. люлеещи се кресла и 10 бр. одеяла.

През целия период на Играта всеки участник може да спечели само една награда от вид. Това означава, че след спечелена награда, тя няма да бъде активна за дадения участник и той няма да може да участва за нейното повторно спечелване.

Тегленето на печелившите участници ще се извърши на лотариен принцип, чрез специално разработен за целта софтуер. Софтуерът за изтегляне работи на произволен принцип, като в алгоритъма за теглене се спазват всички описани условия за участие и спечелване на награда от участващите.

Участие в първо теглене на 14.10.2024 г. - за да се включите в първото теглене е необходимо да имате успешни регистрации в периода от 00:00 ч. на 7.10. до 23:59 ч. на 13.10.2024.

Участие във второ теглене на 21.10.2024 г. - за да се включите във второ теглене е необходимо да имате успешни регистрации в периода от 00:00 ч. на 14.10. до 23:59 ч. на 20.10.2024.

Участие в трето теглене на 28.10.2024 г. - за да се включите в трето теглене е необходимо да имате успешни регистрации в периода от 00:00 ч. на 21.10. до 23:59 ч. на 27.10.2024.

Участие в четвърто теглене на 4.11.2024 г. - за да се включите в четвърто теглене е необходимо да имате успешни регистрации в периода от 00:00 ч. на 28.10. до 23:59 ч. на 3.11.2024.

Участие в пето теглене на 11.11.2024 г. - за да се включите в пето теглене е необходимо да имате успешни регистрации в периода от 00:00 ч. на 4.11. до 23:59 ч. на 10.11.2024.

При всяко теглене освен победителите ще бъдат изтегляни и по 3-ма резервни победители за всяка награда и период, които (по реда си на изтегляне и при спазване на условията за участие в теглене на награда) ще получават награда вместо печелившия участник, в случай че:

    изтегленият печеливш участник откаже или загуби правото си да получи наградата си;

    печелившият участник не предостави в срок необходимата информация за получаване на наградата ;

    наградата не може да му бъде доставена от куриерската фирма съгласно предвиденото по-долу;

    окаже се, че печелившият участник не отговаря на условията за участие, нарушил е по някакъв начин настоящите Правила и/или бъде дисквалифициран от участие в Играта.

Организаторът ще уведоми резервния победител, в случай че съгласно предвиденото в настоящите Правила, същият следва да получи награда, чрез телефонно обаждане или SMS на мобилния номер, въведен от тях при регистрацията.

Печелившите ще бъдат обявявани в деня на тегленията на http://promo.sladkoe.bg/promos/sladki-vremena в секция „Печеливши“, като последните 3 символа от мобилните номера ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата. Например: 0889100***.

Печелившите участници ще получат SMS съобщение, което ще съдържа телефонен номер, на който печелившия трябва да се обади в срок от 5 (пет) работни дни, след като са известени, че печелят награда. Печелившите ще трябва да подадат към Организатора валидни данни за доставка.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок до 25 работни дни след подаването на адрес за доставка от печелившия.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара