Спечелете почивка в Италия, планетарни миксери, смартфони и кухненски везни от MyDay

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 29 януари 2025

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и качване на снимки.

Пълни правила:

Условия за участие и механизъм с точки

Всеки Участник трябва да се регистрира на официалния сайт на Организатора, за да се включи в играта. При регистрация ще са необходими имейл и парола. Възможно е Организатор да позволи и регистрация по друг начин.

След регистрация, Участникът ще има възможност да следи своите натрупани точки, да качва снимки на приготвени рецепти и да вижда коя рецепта е сготвил и коя не.

Организаторът ще публикува рецепти, като Участникът ще трябва да приготви ястието, да го снима и да качи снимката на сготвеното ястие на сайта на Организатора.

С публикуването на първата снимка в играта се счита, че лицето е заявило желанието си за участие в Играта и че се е съгласило с Общите условия на Организатора.

За да участва в томболата за месечните награди, Участникът трябва да е сготвил и качил снимки на всичките 5 рецепти за съответния период и/или да е събрал необходимия брой точки, ако такива се изискват от Организатора, за което може да използва Бонус точките.

Само участниците, които са сготвили всички 15 рецепти и са качили снимки на всички сготвени рецепти и/или да е събрал необходимия брой точки, ако такива се изискват от Организатора, ще бъдат включени в томболата за ексклузивната награда – Екскурзия в Италия за двама, както е описана по – долу.

Всяка качена снимка на приготвена рецепта, ще носи на Участника 1 точкa.

Максималният брой точки, които могат да бъдат спечелени от качване на снимки на всички рецепти, е 15 точки.

Първите 1000 регистрирани участници ще получат по 3 бонус точки. Организаторът си запазва правото да раздаде и допълнителни бонус точки. Бонус точките могат да заменят пропуснати от Участника рецепти.

Минималният брой точки, които трябва да бъдат спечелени от качване на снимки на всички рецепти, е 12 точки, освен ако Организаторът не раздаде допълнителни бонус точки.

Играта не е обвързана с покупка на конкретни продукти и/или услуги. Дори рецептата да съдържа Cremio/MyDay продукт, Участникът може да сготви рецептата и с продукт на друг производител.

Организаторът е предвидил следните награди в играта:

Малки награди:
- Организаторът ще раздаде общо 60 малки награди, а именно Кухненски везни с марка Crown, които ще бъдат раздавани на спечелилите.
- Малките награди ще бъдат раздавани при тегления на победители от Период I, Период II и Период III по 20 награди.

Средни награди:
- Организаторът ще раздаде общо 15 средни награди, а именно Планетарен миксер с марка VOLTZ, които ще бъдат раздавани на спечелилите.
- Средните награди ще бъдат раздавани при тегления на победители от Период I, Период II и Период III по 5 награди.

Големи награди:
- Организаторът ще раздаде общо 3 големи награди, а именно мобилен телефон, марка Samsung , модел A55 5G, които ще бъдат раздавани на спечелилите.
- Големите награди ще бъдат раздавани при тегления на победители от Период I, Период II и Период III по 1 награда.

Ексклузивна награда:
В края на третия месец ще бъде раздадена една ексклузивна награда, на Участник с точки в диапазона от 15 до 18 точки – Екскурзия за двама в Италия. Наградата се предоставя под формата на ваучер за туристическа услуга от туристическа агенция „ЕМЕРАЛД ТРАВЕЛ БЪЛГАРИЯ“ ООД за стойност от 2500 лв. (две хиляди и петстотин лева), за екскурзия в Рим. Ваучерът може да се използва за закупуване на самолетни билети в две посоки за двама, хотелско настаняване за двата, а при остатък от сумата – за билети за забележителности или други услуги. Ваучерът може да бъде използван в рамките на календарната 2025 г.  

Играта е разделена на три основни периода, като всеки основен период завърша с теглене на победители за малки, средни и голяма награда, като отделно ще бъде изтеглен и победител на ексклузивната награда:

Период I ще се проведе в периода от 16 октомври 2024 г. до 19 ноември 2024. г. В този период Организаторът ще качи общо 5 рецепти в този период. Участниците следва да изпълнят петте рецептите и да качат снимки на всяка сготвена рецепта или да са натрупали 5 точки за този период.

Теглене на победители за малки, средни и голяма награди за Период I ще се проведе на 29.11.2024

Период II ще се проведе в периода от 20.11.2024 г. до 24.12 2024 г. В този период Организаторът ще качи общо 5 рецепти в този период. Участниците следва да изпълнят петте рецептите и да качат снимки на всяка сготвена рецепта или да са натрупали 5 точки за този период.

Теглене на победители за малки, средни и голяма награди за Период II ще се проведе на 10.01.2025

Период III ще се проведе в периода от 25.12.2024 до 29 януари 2025 г. В този период Организаторът ще качи общо 5 рецепти в този период. Участниците следва да изпълнят петте рецептите и да качат снимки на всяка сготвена рецепта или да са натрупали 5 точки за този период.

Теглене на победители за малки, средни и голяма награди за Период III ще се проведе на 10.02.2025

Теглене на победители за ексклузивната награда ще се проведе на 10.02.2025 В тегленото ще участват единствено участници сготвили и качили снимка на всички 15 рецепти, качени през трите периода от Организатора, или такива, притежаващи поне 15 точки за целия период.

Всички тегления ще се извършват на случаен принцип измежду участниците, които са изпълнили условията за участие за съответния период и са събрали необходимия брой точки.

Участниците трябва да са натрупали съответния брой точки и да са качили изисквани авторски снимки, за да имат право да участват в тегленето за съответната категория награди. Използваните снимки на участници следва да са авторски и уникални. Организаторът си запазва правото да отстрани от участие и/или получаване на награда участник, който е използвал неавторска снимка, включително, но не само такава свалена от интернет или друго място.

Спечелилите се обявяват на интернет страницата на Организатора и/или в социалните мрежи.

Печелившите участници следва да изпратят три имена, адрес за доставка и телефонен номер за връзка не по-късно от 7 (седем) дни след получаване на известие за спечелена награда.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара