Спечелете 35 разтегателни дивана, 35 двулицеви матрака и 35 фурни TEKA

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 ноември 2024

Как се участва:

Чрез покупка от "Мебели Виденов" за поне 35 лв. и попълване на талон.

Пълни правила:

Всеки участник в томболата трябва да изпълни следните условия:

1. Необходимо е участникът да е закупил продукт/и, съдържащ/и се в клиентската поръчка на обща стойност най-малко 35 лв. (тридесет и пет лева), направена в някой от физическите магазини на „Мебели Виденов“ ЕООД - https://videnov.bg/stores и да не е отказал поръчката си впоследствие.

2. Да е попълнил надлежно талон за участие и в периода от 16.10.2024 г. до 30.11.2024 г. (включително) да го пусне в специална кутия в търговския обект, от който е направена покупката. Организаторът не носи отговорност за грешно/непълно/нечетливо попълнена информация.

3. Да има навършени 18 години.

Общият брой награди е 105 (сто и пет) и са разпределени, както следва:

35 бр. разтегателен диван Микеланджело Ултра (цвят антрацит) - https://videnov.bg/raztegatelen-divan-mikelandzhelo-ultra

35 бр. матрак FUTURA Roll, двулицев (размер по избор на клиента) - https://videnov.bg/matrak-futura-roll-dvulitsev-160200

35 бр. мултифункционална фурна ТЕКА с 10 функции + почистваща система Hydroclean® PRO - https://www.teka.com/bg-bg/produkt/hcb-6545_111020020/

Томболата се организира и провежда за територията на Република България, във всички търговски обекти на “Мебели Виденов” ЕООД.
Всеки, изпълнил правилно условията на Томболата и отговарящ на настоящите Правила, участва в тегленето на томбола за спечелване на една награда. Тегленето ще се извърши на лотариен принцип, в присъствието на нотариус. (2)  На основание чл.13, ал.1, т. 21 ЗДДФЛ облагаеми са предметните награди на стойност над 100 лева. Организаторът посочва данъка в Справката по чл. 73 от ЗДДФЛ. Дължимият данък се заплаща от Организатора.

Организаторът ще обяви името на печелившите участници в уебсайта на Организатора https://videnov.bg/ в секция Новини до 3 работни дни след датата на теглене, както и на официалните профили/канали в социалните мрежи на Организатора. В срок до 5 работни дни след обявяването на  печелившите участници, Организаторът ще се свърже с тях по имейл и/или телефон, като печелившите е необходимо да предоставят данните за доставка на наградата на Организатора. Ако в този срок Организаторът не успее да се свърже с Печелившия, то последният губи наградата и Организаторът ще извърши ново теглене и ще обяви друг спечелил участник.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара