Спечелете мултикукъри Tefal, книги с рецепти и кристални бижута

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 25 ноември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на промоционален ориз Кристалино 1 кг и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

В Кампанията участва продуктът ориз Кристалино 1 кг Krina, опакован в специална промоционална опаковка, с ясно отбелязана маркировка на лицето на продукта с името на кампанията „Кристално ясен резултат всеки път с ориз Кристалино“.

Наградите в Кампанията са:
 1000 броя кристално бижу тип медальон;
 200 броя книги „У дома“, автор - шеф Силвена Роу;
 24 броя Мултикукър TEFAL RK705138.

За да участва за спечелването на награда, участникът трябва:
1. да закупи в периода на Кампанията продукт ориз Кристалино 1 кг с търговска марка Krina, опакован в специална промоционална опаковка;
2. да се регистрира на www.promo.krina.eu с име и фамилия, телефонен номер, номер на касова бележка (фискален бон) и email.
3. Да снима касовата бележка (фискален бон) заедно със закупеният продукт ориз Кристалино Krina в специална промоционална опаковка и да запази снимката до края на Кампанията.

Тегленето на наградите ще се извърши от „ИНТЕРАКТИВ ШЕЪР – М” ЕООД чрез специализиран компютърен софтуер на случаен принцип чрез изтегляне номер на касова бележка (фискален бон), регистрирана за участие, за което се съставя констативен протокол, в който се вписва номерът на касовата бележка (фискален бон).

След изтегляне на Печеливш, представител на „ИНТЕРАКТИВ ШЕЪР – М” ЕООД се свързва с него на предоставения от участника телефонен номер и го уведомява,че в срок до 24 часа от обаждането следва да изпрати на promo@krina.eu снимка на касовата бележка (фискален бон) заедно със закупеният ориз Кристалино 1 кг Krina в промоционална опаковка. След получаване на promo@krina.eu на писмо от участника със снимката „ИНТЕРАКТИВ ШЕЪР – М” ЕООД преглеждат дали са изпълнени изискванията на Кампанията по отношение на касовата бележка (фискален бон) и закупеният продукт. Ако всички изисквания за спечелването на наградата са
изпълнени, номерът на касовата бележка (фискален бон) се обявява за печеливш и се изпраща на спечелилия участник имейл от promo@krina.eu, с който се известява, че е печеливш.

Всички спечелили участници ще бъдат уведомени на email за това, че печелят и ще им бъде предоставена информация как могат да получат наградата си.

Всеки участник може да участва в Кампанията с повече от една касова бележка (фискален бон), при условие, че всяка от тях (бележка/фискален бон) доказва покупка на ориз Кристалино 1 кг Krina в промоционална опаковка в периода на Кампанията.

Спечелилите награда в Кампанията са длъжни:
• При получаване на наградата да докажат, че данните им съответстват на данните, описани в регистрацията, която са направили на www.promo.krina.eu;
• Да предоставят снимката на касовата бележка (фискален бон) и закупеният продукт в промоционална опаковка ориз Кристалино 1 кг Krina;
• Да предоставят техни лични данни: три имена, ЕГН (при необходимост и в случай на подписване на приемо-предавателен протокол), точен адрес на територията на Република България, които се изискват за процедурата по получаване на наградата, след като бъдат уведомени, че са сред печелившите.

Наградите ще бъдат изпратени за сметка на Организатора.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара