Спечелете 50 комплекта пасти за зъби на Oral-B

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 28 октомври 2024

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

Диетата, активният начин на живот и смехът са някои от суперсилите за дълъг и щастлив живот. За да имаме добро здраве, е важно да се грижим за него и да правим правилни избори. С правилните дентални продукти и ежедневни навици можем да предотвратим проблеми като образуване на кариеси, лош дъх и други заболявания на венците и устната кухина. Въпреки нарастващия интерес към  устната хигиена, има една суперсила, която е пренебрегвана прекалено дълго: пастата за зъби.

Изборът на паста за зъби има значение

Когато избираме паста, е важно да обръщаме внимание на състоянието на нашите зъби и венци. Oral-B, марка №1 препоръчана от стоматолозите в Европа, разкрива суперсилата си – богато портфолио от пасти за зъби, формулирани да подобрят устната хигиена със съставки и формули за напреднали. Докато повечето пасти за зъби почистват зъбите ви, Oral-B предотвратява проблемите, за които зъболекарите проверяват най-често.

Формули с различни предимства – клинично доказани и професионално създадени

Докато повечето пасти маскират петната, Oral-B 3D White Luxe премахва повърхностните петна и предпазва от появата им*. Пастата за зъби Oral-B 3D White Luxe нежно избелва зъбите и премахва повърхностните петна, без да уврежда емайла. Насладете се на дълготрайно усещане за свежест и ментов вкус.

*При четкане 2 пъти дневно.

Повечето пасти за зъби се борят с плаката. Oral-B Pro Expert редуцира бактериалната плака и предотвратява проблеми с венците*. Формулата е създадена, за да се бори с проблемите, за които зъболекарите проверяват най-често: проблеми с венците, чувствителност, кариеси, плака, петна, лош дъх, зъбен камък и ерозия на емайла.

Oral-B Densificare Daily Protection защитава и укрепва зъбите ви, като същевременно допринася и за възстановяването и реминерализацията на емайла. Ден след ден Oral-B Densificare Daily Protection предпазва зъбите от появата на кариеси, предпазва венците, реминерализира и освежава дъха.

🦷 Спечелете един от 50 комплекта на Oral-B!

Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?

На 28 октомври 50 от вас ще спечелят комплект пасти за зъби на Oral-B срещу ангажимент за попълване на кратка продуктова анкета.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара