Спечелете кутии за обяд и текстилни торби за обяд от Kikkoman

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 3 ноември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Kikkoman за поне 6 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Участието в Играта е обвързано с покупка на продукт Kikkoman на стойност над 6 лв. (шест лева), извършена в периода на Играта (07 октомври – 03 ноември, 2024 г.).

За да участват за наградите в Играта, участниците трябва да се регистрират във формата за регистрация на https://www.kikkomania.bg/promo в периода на Играта, посочен в т. 5.1., като въведат в полето за регистрация двете си имена, електронна поща, мобилен тел. номер, и данни на касовия бон и се съгласят с Общите правила и Политиката за поверителност, отбелязвайки съответните две кутийки във формата на регистрация посредством клик на мишката.

Един уникален номер на касов бон може да бъде регистриран само веднъж.

Всеки участник е длъжен да запази касовия си бон, чийто данни е регистрирал, и да е в състояние да го покаже, в случай че е сред победителите в Играта.

Всеки един участник може да участва с неограничен брой регистрирани касови бонове.

При попълване на формата за регистрация на https://www.kikkomania.bg/promo, личният електронен адрес трябва да е изписан на латиница.

След регистрация във формата за регистрация на https://www.kikkomania.bg/promo всеки регистрирал се потребител ще вижда на екрана си прозорец с потвърждение за успешна регистрация с текст „Вашата регистрация беше успешна! Благодарим Ви за участието. Успех!“, което потвърждение валидира регистрацията му като успешна.

По време на Играта и за целия ѝ период (07.10-03.11.2024 г.) ще бъдат раздадени общо 28 (двадесет и осем) награди, които са обвързани с покупка и са разпределени както следва:

За целия период на Играта (07.10-03.11.2024 г.) на случаен принцип ще бъдат избрани:

7 победителя в Седмица 1 (07-13.10.2024 г.) от периода на Играта, всеки от които ще спечели по една от следните 7 награди: 4 Kikkoman текстилни торби за обяд; 1 Kikkoman силиконова кутия за обяд; 1 Kikkoman кутия за обяд с бамбуков капак; 1 Kikkoman метална кутия за обяд с чанта;

7 победителя в Седмица 2 (14-20.10.2024 г.) от периода на Играта, всеки от които ще спечели по една от следните 7 награди: 4 Kikkoman текстилни торби за обяд; 1 Kikkoman силиконова кутия за обяд; 1 Kikkoman кутия за обяд с бамбуков капак; 1 Kikkoman метална кутия за обяд с чанта;

7 победителя в Седмица 3 (21-27.10.2024 г.) от периода на Играта, всеки от които ще спечели по една от следните 7 награди: 4 Kikkoman текстилни торби за обяд; 1 Kikkoman силиконова кутия за обяд; 1 Kikkoman кутия за обяд с бамбуков капак; 1 Kikkoman метална кутия за обяд с чанта;

7 победителя в Седмица 4 (28.10-03.11.2024 г.) от периода на Играта, всеки от които ще спечели по една от следните 7 награди: 4 Kikkoman текстилни торби за обяд; 1 Kikkoman силиконова кутия за обяд; 1 Kikkoman кутия за обяд с бамбуков капак; 1 Kikkoman метална кутия за обяд.

Победителите ще бъдат обявявани всяка седмица в секция Победители на страницата https://www.kikkomania.bg/promo, като ще бъдат публикувани акаунтите на личните електронни адреси на съответните участници, които печелят награда, със заличени символи, с оглед опазването на лични данни.

Победителите ще получат на личния си електронен адрес, посочен при регистрацията им за Играта, писмо с подател office@levelone.bg и заглавие на писмото „Kikkoman Bigger 2024 – WINNER” с допълнителна информация какво трябва да направят, за да получат по куриер спечелената награда.

Всеки победител ще трябва да отговори в срок от 10 календарни дни на полученото писмо с подател office@levelone.bg и заглавие на писмото „Kikkoman Bigger 2024 – WINNER”, като в отговора си предсотави актуални данни за доставка на наградата: две имена, мобилен телефон, пощенски адрес и прикачи снимка на касов бон, който съдържа упоменатите номер и покупка на продукт Kikkoman минимум на стойност 6 лв. (шест лева).

По време на Играта ще бъдат раздадени 28 (двадесет и осем) седмични награди: 16 Kikkoman текстилни торби за обяд; 4 Kikkoman силиконови кутии за обяд; 4 Kikkoman кутии за обяд с бамбуков капак; 4 Kikkoman метални кутии за обяд с чанта.

Наградите ще бъдат изпратени на победителите след потвърждение, като победителите изпратят адреса си за получаване на наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара