Спечелете екскурзия до Берлин, брандирани одеяла и комплекти с метални чаши

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 11 ноември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Jägermeister за поне 22 лв. от магазини Kaufland и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промоцията „Стани MEISTER!“ се организира и провежда на територията на Република България в участващи търговски обекти  – които са всички търговски обекти на верига магазини „Кауфланд“ В България.

Продуктите, които участват в Промоцията, наричани за краткост „Участващи продукти “, са високоалкохолни продукти с марка Jägermeister и Jägermeister MANIFEST в каквато и да е налична опаковка/ ml в Участващите обекти, като за участие в Промоцията  Участващите продукти следва да са на стойност минимум 22 лева на една касова бележка.

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

    120 бр. – комплект от 4 броя  брандирани метални шот чаши в кожен калъф
    60 бр. – одеяло Jagermeister
    2 бр. – Ваучер за екскурзия за двама в Берлин, Германия на стойност 2 000  лв.

Наградата Ваучер за екскурзия за двама в Берлин, Германия, описана в 7.1. е с валидност една година от датата на получаване на наградата. Ваучерът ще бъде предоставен на печелившия във физически вариант (ваучерът е хартиен), като ще включва:

    Нощувки в избран хотел
    Самолетен билет София-Берлин-София
    Транспорт от летището до хотела.

Всички елементи, включени във ваучера ще бъдат предварително обсъдени с печелившия, спрямо избраните от него дати и тяхната обща стойност стойност не следва да надхвърля стойността на ваучера. В случай че общата стойност на елементите е в по-малък размер от стойността на ваучера, разликата не се изплаща в брой на печеливия.

Наградата на включва други елементи (например виза, разрешителни и др. ) или покриване на други разходи и за тях отговорен за осигуряването им е печелившият.  

При неизползване на предоставения ваучер до изтичане на срока на ползване, същият се анулира и не може да бъде използван повече.

Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната ѝ равностойност или с друга награда.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

Всеки потребител, който има право на участие, може да участва в Промоцията  „Стани MEISTER!“ за спечелване на някоя от изброените в част 7, точка 7.1. награди, при  условие че изпълни всички посочени по-долу условия, а именно:

1. Закупи Участващ/-и продукт/-и (посочени в част 6 по-горе) от Участващ обект (магазин Кауфланд) в България, в периода на Промоцията, посочен в част 5 по-горе, с касова бележка, издадена съобразно българското законодателство от Участващ обект, като в една касова бележка, закупените Участващи продукти следва да са на стойност минимум 22 лв;

2. Регистрира касова бележка по т. 8.1.1. с покупката си на адрес https://jagermeister.promo/ в периода на Промоцията, посочен в част 5 по-горе, със следните данни:

-Две имена, телефонен номер и електронен (имейл) адрес, на които Партньорът и/или Организаторът да се свърже с участника; Тези данни ще бъдат използвани  за цели, както следва: за участие в Промоцията  и за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето му на спечелена от него награда в Промоцията , включително обявяване на сайта на имената на спечелилите и предоставяне на информацията на Партньора и куриер. Всички предоставени от участниците лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД и ОРЗД – за повече информация, моля вижте Част 14 от настоящите правила.

– Снимка* на уникална, нерегистрирана до момента в Промоцията  касова бележка, от която да са видни датата и часа ѝ (датата на покупката на Участващ продукт следва да е в периода на Промоцията), участващият продукт и че отговаря на условията по т.8.1.1.; Касови бележки, от които не е ясен участващият продукт, а са с обозначение например „артикул 1“, „артикул 2“ и т.н. няма да бъдат приемани при участие.

*Снимката на касовата бележка трябва да бъде във формат jpg, .jpeg или .png и в размер до 4,5 MB. Снимката трябва да бъде с видими в нея Участващи продукти, обект, дата, номер на касова бележка, QR код, и същата да е четима.

Една и съща касова бележка (касова бележка с един и същ номер) може да бъде използвана само веднъж за регистрация за целите на настоящата Кампания, независимо от броя и вида Участващи продукти, които фигурират в нея и колко пъти е достигната минималната сума за участие;

С една уникална регистрация с една касова бележка може да се спечели само една награда.

След всяка регистрация по точка 8.1.2, Участникът разбира дали и каква награда е изтеглена. В случай че не печели, се изписва съобщение за това.

В случай че след регистрацията е отбелязана награда, Организаторът пристъпва към извършване на ръчна проверка на регистрацията, вкл. регистрираната касова бележка и данни за покупката, с цел установяване дали същата съответства на тези правила и условията за предоставяне на наградата. Участникът получава и информативен имейл за това.

Важно! В рамките на 5 работни дни след регистрацията и получаването на информативния имейл, Партньорът или Организаторът извършват проверка дали е налице валидна регистрация, направена в съответствие с тези правила, вкл. регистрирана касова бележка отговаряща на изискванията, посочени в тези правила. В случай че проверката установи уникална и валидна регистрация, направена в съответствие с тези правила, Партньорът или Организаторът изпращат потвърдителен имейл за спечелената награда, като с този имейл се посочва и информация за доставката на наградата (повече информация за доставката – в т. 9.2).

В случай на невалидна/несъответстваща с тези правила  регистрация, участникът получава имейл, който го информира за несъответствието на неговата регистрация с настоящите официални правила и в този случай награда не се предоставя.

При спечелване на награда и получен потвърдителен имейл за спечелена награда, представител на Партньора ще се свърже с всеки от печелившите на предоставената от тях електронна поща или телефон след преминалата проверка (в рамките на 5 работни дни след изпращането на информативния имейл), с цел да информира участникът, че трябва да подаде данни за доставка на наградата , а участникът следва да подаде данните за доставка в срок до 5 дни, след като представител на Партньора се е свързал с него. 

Наградите ще бъдат доставени по куриер в срок до 30 дни от изпращане на потвърдителен мейл за спечелена награда до печеливш участник, но не по- късно от 30 дни от края на промоционалната активност, при условие, че участникът е предоставил съответните данни в срок и е намерен на адрес. В противен случай Организаторът не дължи предоставяне на наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара