Спечелете брандирани раници, брандирани несесери и пъзели от Пес Патрул

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 5 декември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на сок Florina, 250 ml. с опаковка герои от сериала Пес Патрул (Paw Patrol) и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Като Участник в Играта може да се включи всяко лице, което отговаря и е изпълнило условията на настоящите правила и което в периода на провеждане на Играта по т.3.1. е:

1. извършило покупка на продукт сок Florina, 250 ml., в картонена опаковка, с изобразени на опаковката герои от сериала Пес Патрул (Paw Patrol), за която е издаден касов бон.

С цел избягване на всякакво съмнение, участието в Играта се определя от броя на извършените покупки (броя на касовите бонове) на продукта, като за извършването им няма изискване за закупуване на определен минимален брой от продукта, респективно за покупка на определена стойност.

Един касов бон (независимо от броя на закупения продукт/стойността на покупката) дава право на едно участие при определяне на победителите в Играта, а броят на участията определя вида на наградата, която може да бъде спечелена.

2. посетило е страницата на Играта – www.florinapromo.bg

3. регистрирало се е за участие в Играта на лендинг страницата по т.2.1. За извършване на регистрацията е необходимо Участникът да попълни следните свои данни: две имена, адрес на електронна поща (e-mail) и телефон за контакт.

4.  Прикачило е снимка/и на касова бележка/и за извършена/и покупка/и на продукт/и по т.5.1.1. В Играта може да се участва само с действителни касови бонове. Всеки опит за подправяне, промяна, или фалшиво генериране на касов бон ще бъде преследвано с цялата строгост на закона. Организаторът си запазва правото да извършва проверка на приложените от Участниците касови бонове (касови бележки).

Изисквания към снимката на касовия бон: снимката трябва да е с качество и заснетия касов бон трябва да е в състояние, от които без усилие и съмнение да може да бъде разчетена информацията за: номера на касовия бон, дата на покупката и вида на закупения продукт.

Всеки Участник може да участва многократно в Играта, при условие, че при всяко негово участие изпраща снимка на различен касов бон, отговарящ на изискванията за покупка.

Всеки участник може да бъде определен еднократно за победител в периода на провеждане на Играта и може да получи само една от наградите в Играта, независимо от броя на участията му. По-големия брой участия в Играта с различни касови бонове, отговарящи на условията за покупка на продукта увеличава единствено шанса на Участника да бъде избран за победител.

С оглед условието на настоящата точка и в случай, че Участник бъде избран повторно за победител за награда (независимо от нейния вид), този избор не се взема предвид и на негово място се избира друг участник, който е изпълнил условията на Играта. Всеки участник участва в тегленията до момента на избирането му за победител или до приключване на Играта, като участията му за всяко теглене се определят от броя на регистрираните касови бонове към деня на теглене.

Наградите, които ще бъдат раздадени в Играта са общо 1 360 бр. награди, както следва:

    Голяма награда – общо 120 бр. брандирана раница (8 седмици х 15 раници всяка седмица),
    Средна награда – общо 240 бр. брандиран несесер (8 седмици х 30 несесера всяка седмица)
    Малка награда - 1000 бр. пъзел (8 седмици х 125 пъзела всяка седмица).

Условие за участие в разпределението на големите награди: извършени три покупки и прикачени три касови бона към датата на съответното теглене на победителите от Играта, съгласно Раздел 7.

Условие за участие в разпределението на средните награди: извършени две покупки и прикачени два касови бона към датата на съответното теглене на победителите от Играта, съгласно Раздел 7.

Условие за участие в разпределението на малките награди: извършена една покупка и прикачен един касов бон към датата на съответното теглене на победителите от Играта, съгласно Раздел 7.

Определянето на Победителите от Играта и разпределянето на наградите между тях в срока на провеждането й се извършва веднъж седмично както следва:

На 18 октомври 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 25 октомври 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 01 ноември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 8 ноември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 15 ноември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 22 ноември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 29 ноември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 6 декември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

Участниците избрани за Победители съобразно условията на настоящия раздел се обявяват на страницата по т.2.2. в срок до един работен ден от деня на извършване на съответното теглене.

Освен обявяването на победителите съгласно т.7.6., Агенцията се свързва с всеки победител и чрез изпращане на съобщение на имейла посочен от Победителя при регистрацията му в Играта. Съобщението съдържа информация за вида на спечелената награда, покана за предоставяне на необходимите данни за получаване на наградата и координати за контакт с представител на Агенцията при възникнали допълнителни въпроси.

В срок до 5 (пет) дни от получаване на съобщението по т.7.7. Победителят трябва да осъществи контакт по имейл с представител на Агенцията, като предостави данни за получаване на наградата (три имена, адрес за доставка, който трябва да бъде офис на куриерска фирма Спийди (Speedy) и телефон за контакт, ако е различен от вече заявения). Кореспонденцията с Победителя се води от и на имейла, който Участникът е посочил при регистрацията за участие в Играта.

Наградите се изпращат от Агенцията до адреса посочен от победителите чрез куриер в срок до 10 работни дни от предоставяне на данните по т.7.8. За получаване на наградата Победителят представя на служителя на куриерската фирма своя лична карта, с цел удостоверяване на самоличността и възрастта на Победителя. Получаването на наградата се извършва само на територията на Република България, лично от лицето, участвало в Играта и избрано за победител или упълномощено от него лице.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара