Спечелете ваучери за пътуване, за златни бижута и за часовници и бонбони Ferrero Rocher

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 ноември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Ferrero и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България във всички места за продажба, в които се предлагат Промоционалните продукти.

Участващите продукти са всички продукти с марка Ferrero Rocher, Ferrero Prestige и Ferrero Collection в самостоятелна търговска опаковка, независимо от грамажа им, закупени в рамките на Промоционалния период.

Участието в Промоцията се осъществява при следните стъпки/правила:

· В рамките на Промоционалния период участникът трябва да закупи Промоционален продукт(и), да направи снимка на касовата бележка от покупката и да запази касовата бележка.

· Всеки похарчен пълен 1 /един/ лев носи една точка, която ще бъде отразена в профила на участника, регистрирал касовата бележка.

· Участник, регистрирал поне една касова бележка, има право на участие в томбола за седмична награда, без значение от броя точки в своя профил .

· Участник с минимум 15 точки в своя профил, има право на участие в томбола за голяма награда– ваучер за часовник. Както и за всички останали награди, за които е необходим по-малък брой точки.

· Участник с минимум 30 точки в своя профил, има право на участие в томбола за голяма награда – ваучер за бижу. Както и за всички останали награди, за които е необходим по-малък брой точки.

· Участник с минимум 40 точки в своя профил, има право на участие в томбола за голяма награда – ваучер за пътуване до Дубай. Както и за всички останали награди, за които е необходим по-малък брой точки.

В рамките на Промоционалния период участникът трябва да влезе на сайта  https://www.ferrerorocher.com/bg/bg/ („Сайта“) и да се регистрира, попълвайки онлайн формуляр със следните данни: български мобилен телефонен номер, име, фамилия, имейл и парола.

Участникът следва да потвърди, че е навършил 18-годишна възраст, че е прочел, разбрал и се е съгласил с Официалните правила и че е прочел и разбрал информацията, засягаща обработването на лични данни в Приложение 1 към Официалните правила.

Качената снимка от касовата бележка за закупен Промоционален продукт, трябва да бъде ясна и четлива и да съдържа видими следните данни:

· името на закупения Промоционален продукт(и) (т.е., Ferrero Rocher/Ферреро Рошер, Ferrero Prestige или Ferrero Collection или друг подобен текст, доказващ закупуването на Промоционален продукт в самостоятелна търговска опаковка и отговарящ на останалите изисквания по Раздел 4 по-горе);

· номерът на касовата бележка;

· датата на касовата бележка (трябва да е в рамките на Промоционалния период);

· име на магазин/търговец

· стойността на закупения Промоционален продукт(и).

Касови бележки, които не съдържат или не посочват ясно тези данни или не отговарят на останалите условия на Промоцията, няма да бъдат одобрявани и ще отпадат от участие (виж и забележката в края на настоящия член 5.1).

Снимките на касовите бележки ще бъдат прегледани и одобрявани от техническо лице, което ще провери дали отговарят на условията  по предходната точка  и на останалите условия на Промоцията. Участниците ще бъдат уведомявани чрез имейл изпратен до посочения от тях при регистрацията в Сайта имейл адрес, относно това дали регистрираната от тях касова бележка(и) е одобрена за участие в Промоцията или не.

С всяка регистрирана касова бележка, която отговаря на условията на Промоцията, Участникът увеличава шанса си за спечелване на награда в Кампанията.  

Касови бележки, които не отговарят на изискванията по-горе, ще бъдат счетени за невалидни, следователно няма да бъдат одобрявани за участие в Промоцията. Моля вижте и забележката по-долу.

Всеки Участник трябва да пази регистрираната касова бележка(и) в оригинал, за да докаже участието си в Промоцията и за да получи наградата си, ако е спечелил такава. При наличие на съмнения относно автентичността на снимката/сканираното копие на регистрираната касова бележка/и, може да бъде изискано предоставяне на регистрираната касова бележка/и в оригинал за валидирането на печелившия.  Такава проверка може да бъде направена и преди тегленето на печелившите.

Забележка*: За избягване на всякакво съмнение, в касовата бележка името на Промоционалния продукт(и) не може да бъде заместено от родови понятия, включително, но не само: захарни/шоколадови/сладкарски или друг вид изделия, течен шоколад, сладки и други подобни.

Не се приемат за валидни касови бележки, върху които името на Промоционалния продукт(и) или някои от другите изискуеми данни са били добавени ръчно или преправяни допълнително.

Касова бележка с един и същи номер може да бъде регистрирана само веднъж (повторно регистрирани касови бележки няма да бъдат одобрявани за участие в Промоцията).

Наградите в Промоцията са общо 126 бр. /сто двадесет и шест броя/, като има общо 4 /четири/ вида награди: (1 /един/ вид седмична награда и 3 /три/ вида големи награди).

Седмичните награди (‘Седмични награди’) са общо 105 /сто и пет/ броя:

- Специална опаковка Ferrero Rocher (съдържаща 96 бр. бонбони Ferrero Rocher),

Големите награди („Големи награди“) са общо 21 /двадесет и една/:

- Ваучер в размер на 1000 /хиляда/ лева за часовник от https://www.julliany.com/bg (15 броя).

- Ваучер  в размер на 2500 /две хиляди и петстотин/ лева за бижу (5 броя)

- Ваучер на стойност от 3500 /три хиляди и петстотин/ лева за пътуване до Дубай (1 брой)

За избягване на всякакво съмнение, един Участник в Промоцията може да спечели максимум 1 /един/ брой седмична награда и само 1 /една/ от големите награди.

Тегленията ще се извършват според вида на наградата, както следва:

· Теглене на Седмичните награди ще бъде извършено в рамките на 7 /седем/ седмични тегления в Периода на провеждане на Кампанията, а именно на следните дати: 08.10.2024 г., 15.10.2024 г., 22.10.2024 г., 29.10.2024 г., 05.11.2024 г., 12.11.2024 г. и 19.11.2024 г.

· Тегленето за Големите Награди ще бъде извършено на 19.11.2024 г.

Печелившите участници ще бъдат информирани по телефон за спечелената от тях награда.

Печелившите на седмичните награди ще бъдат помолени и да предоставят по телефона информация за три имена, валиден и пълен адрес на територията на Република България. Разговорите ще бъдат записвани.

Печелившите на големите награди ще бъдат помолени да изпратят, в срок до 7 календарни дни от уведомяването, имейл, който съдържа необходимите данни, а именно три имена на лицето, валиден ЕГН (или друг релевантен идентификатор за чуждестранно физическо лице), валиден и пълен адрес на територията на Република България, на имейл адрес:  ferrero@publicis.bg

Седмичните наградите ще бъдат доставени от Организатора до печелившите участници чрез куриер на посочения от печелившия участник валиден и пълен адрес на територията на Република България. За избягване на всякакви съмнения доставки на награди до адреси извън територията на Република България НЕ се извършват.

За наградите, представляващи Ваучер за часовник, Ваучер за бижу, Ваучер за пътуване до Дубай: ще бъдат връчени на печелившите Участници под формата на физически ваучер (хартия/картон, който съдържа указания за използване на ваучера) и ще бъдат изпратени по куриер до предоставения от печелившия Участник валиден и пълен адрес на територията на Република България.

Доставките ще бъдат осъществени в рамките на до 6 седмици, считано от датата, на която печелившият участник е посочил по телефон (в телефонния разговор с Организатора по чл. 5.3 по-горе) или е изпратил по имейл пълен адрес за доставка и другите необходими данни и след като са съгласувани всички детайли по получаването на наградата. Доставките ще бъдат реализирани в работни дни, от 9:00 до 18:00 часа.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара