Спечелете 5 електрически скутера и 100 ваучера по 100 лв. за гориво

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 1 декември 2024

Как се участва:

Чрез използване на мобилно приложение EKO Smile и зареждане на гориво за поне 100 лв.

Пълни правила:

Право на участие в Кампанията имат физически лица, навършили са 18-годишна възраст, регистрирани са с български мобилен номер като членове на Програмата EKO Smile и използват регистрирана физическа или дигитална карта за лоялност в Програмата („ЕКО Smile Карта“).

МЕХАНИЗЪМ НА УЧАСТИЕ И НАГРАДИ В ЛОТАРИЯ ЗА ГОЛЕМИ НАГРАДИ

1. За да се включи в Лотарията за големи награди, всеки Участник, отговарящ на условията по раздел IV, в рамките на Периода на Кампанията трябва:

a. да достъпи раздел „Промоции“ през личния си EKO Smile профил в Мобилното приложение или на Уебсайта, да натисне виртуалния бутон „Активирай“ при промоция „1 година зареждаме усмивката ти“. По този начин Участникът дава съгласието си за участие в Лотарията за големи награди, както и потвърждава съгласието си с Официалните правила на Кампанията.
b. да зареди гориво на стойност поне 100 (сто) лева, от един от следните видове:
• автогаз;
• бензин 95 EKONOMY;
• бензин EKO Racing 100;
• дизел EKONOMY;,
• Disel Double Filtered;
• метан,
от която и да е бензиностанция EKO на територията на страната. Не се изисква Участниците да заредят наведнъж гориво на стойност 100 лв. Няколко зареждания на обща стойност от 100 лв. дават право на участие в Кампанията.

Правото на участие възниква в момента, в който се достигне стойността от 100 лв.

c. да сканира своята регистрирана физическа или дигитална ЕКО Smile Карта на касата на обект на ЕКО България при плащане.

Активирането на промоцията съгласно раздел V, точка 1., буква а. по-горе е еднократно и следва да се направи при включване в Кампанията. Стойността на всяко зареждане на гориво, отговарящо на условията на Кампанията и направено в периода на Кампанията и след активирането на промоцията, се добавя към натрупаната до момента сума.

След успешно активиране на промоцията и достигане на брояча до 100 лв., Участникът автоматично получава право на участие в Лотарията за големи награди и участва във всички следващи тегления. Участниците могат да проверят своето участие в Лотарията, в Мобилното приложение EKO Smile > раздел „Лотарии“ > Моите участия.

Всеки Участник в Лотарията за големи награди има право да спечели само една награда. При спечелване на награда, Участникът преустановява участието си в следващите тегления.

Награди от Лотарията
Общият брой на наградите в Лотарията е 105, както следва:

а. 5 големи награди “Електрически скутер”, със следните параметри: марка: Motoretta; модел Plus; мощност на двигател 2000 W; Евро стандарт Евро 5; вадеща се Li-Ion батерия с капацитет 1 200 Wh; пробег до 50 км; цвят на тяло: бял; цвят на седалка: кафяв; захранване AC 220V, в стандартен контакт "шуко"; гуми 110/90-10 безкамерни; джанти: 2.5 х 10 алуминиеви; предна/задна спирачки: дискова – хидравлична; FOC Teхнология за плавен старт и управление; USB
устройство за зареждане на телефон; в комплект със зарядно устройство за контакт тип „шуко“; гаранция на скутер/батерия: 2 години
b. 100 награди „Ваучер за 100 лв. гориво“ („Ваучер за гориво“ или „Ваучер“)

Всяка от наградите Ваучер за гориво представлява физически ваучер за еднократно зареждане на гориво на стойност 100 лв. в обектите на ЕКО България.

а. Ваучерът може да се използва за еднократно зареждане на безплатно гориво (от който и да било вид гориво, наличен в търговските обекти на Организатора) на стойност до 100 (сто) лева във всички бензиностанции от веригата ЕКО България, разположени на територията на Република България, с изключение на обектите на самообслужване. Всички Ваучери са със срок на валидност 30 юни 2025 г. След посочената дата, Ваучерите стават невалидни и не могат да бъдат използвани за получаване на безплатно гориво.

Лотарията за големи награди включва 2 (две) тегления, както следва:
1. Първо теглене на 06.11.2024 г.: В него участват всички клиенти, които са получили право на участие в Лотарията съгласно настоящите Официални правила, в периода от началото на Кампанията до 23:59 ч. на 03.11.2024 г. (неделя). В първото теглене ще се разпределят следните награди:
- 3 бр.електрически скутер
- 50 бр. Ваучери за гориво

2. Второ теглене на 04.12.2024 г.: В него участват всички клиенти, които са получили участие в Лотарията съгласно настоящите Официални правила, в периода от началото на Кампанията до 23:59 ч. на 01.12.2024 (неделя) участват в теглене, което ще се проведе на 04.12.2024 г. за разпределяне на следните награди:
- 2 бр. Електрически скутер
- 50 бр. Ваучери за гориво

След изтегляне на печеливш Участник, Организаторът извършва проверка дали същият отговаря на поставените в настоящите Официални правила условия. В случай, че даден печеливш Участник не отговаря на условията за получаване на наградите от Лотарията, не му се предоставя награда, като за печеливш се счита съответният по поредност Участник, изтеглен като резерва за съответния вид награда, който отговаря на условията.

Информация за спечелилите Участници – име, първа буква от фамилията, част от телефонния номер (без последните 3 цифри), и спечелената награда, ще бъдат публикувани онлайн на Уебсайта EKO Smile, както и на официалните Facebook и Инстаграм страници на Организатора, в рамките на 10 (десет) работни дни след съответното теглене.

Всеки Участник, спечелил награда „Електрически скутер“ ще бъде уведомен, че е спечелил награда от Лотарията, на e-mail адреса и/или телефона за връзка (по избор и според възможностите на Организатора), посочени в неговия личен профил в EKO Smile, в рамките на 5 (пет) работни дни от изтеглянето му като печеливш. Всеки печеливш Участник следва да потвърди желанието си за получаване на спечелената от Лотарията награда „Електрически скутер“ в срок до 3 (три) работни дни от датата на получаване на уведомелението, че е
спечелил от Кампанията, като се свърже с Организатора на имейл на marketing@eko.bg.

Наградата „Електрически скутер“ се получава лично от спечелилия Участник като правото да получи награда “Електрически скутер” не може да бъде прехвърляно на друго лице.

Получаването на наградите Ваучер за гориво се осъществява на адреса на управление на Организатора – гр. София 1797, район Изгрев, ул. „Лъчезар Станчев“ № 3, комплекс „Литекс Тауър“, ет. 9 или по куриер (според предпочитанията на съответния печеливш Участник). Печелившият Участник следва да предостави в посочения в т.17 по-горе срок информация за начина на получаване на наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара