Спечелете 10 комплекта с почистващи препарати Frosch

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 октомври 2024

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

Създадени с мисъл за природата и за вашето здраве!

Търсите екологична алтернатива на почистващи и перилни препарати за вашето домакинство? От години мисията на германската марка Frosch е да предлага пъстра палитра от разнообразни продукти на растителна основа, които се грижат не само за искряща чистота и комфорт у дома, но и за защитена околна среда.

Формулите на Frosch са високоефективни, но и щадящи към кожата. Измиващите активни вещества, които използваме са произведени на базата на растителни суровини като рапица, слънчоглед и маслини, които не съдържат вредни съставки като микропластмаса, фосфати или парабени.

Препаратите на Frosch за измиване на съдове предлагат перфектната комбинация от почистваща сила и защита на кожата, а таблетките за съдомиялна почистват безупречно съдовете, като оставят приятен свеж аромат на лимон. Опаковките на всички продукти с марката Frosch са произведени от 100% рециклирани материали, за да се радваме на по-чиста и по-красива природа.

Течните препарати ефективно премахват остатъците от храна, мазнини и други примеси от съдовете за готвене и хранене, оставяйки чистота, блясък и свеж аромат!

🐸Веган формула без микропластмаса
🐸Дерматологично тествани и с внимателно подбрани съставки от природата
🐸Без добавени аромати и алергени
🐸100% рециклирани материали
🐸На основата на зелен и жълт лимон, алое вера и бадемово мляко

Таблетките на Frosch за съдомиялна машина имат мощно почистващо действие и придават на съдовете чистота и блясък дори при ниски температури. Te имат водоразтворима обвивка и се намират в практична еко картонена опаковка, изработена от 95% рециклирана хартия.

Включете се в играта на Frosch!

Кои са вашите индивидуални критерии при избор на препарати за съдове? Използвате ли марката Frosch и какви са впечатленията ви от продуктите?

На 31 октомври ще изтеглим 10 късметлии, които ще спечелят комплект с почистващи препарати Frosch. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара