Спечелете смартфон Apple iPhone 15, 256 GB

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 октомври 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Участието в Промоцията е безплатно и не е обвързано с покупка на стоки и/или услуги, предоставяни от Организатора.

Всеки участник, отговарящ на изискванията по т. 4.1., който в Периода на провеждане, изпълни следните действия:

а) достъпи интернет страницата на Промоцията – https://projectyouththegame.bg/ чрез линка, посочен на страницата на кампанията, в сайта на Банката – www.postbank.bg, в раздел ProjectYouth – младежка програма на Пощенска банка и/или в публикация в официалните профили на Банката в социалните мрежи Instagram и Facebook;

б) нареди правилно пъзел, намиращ се на интернет страницата на Промоцията по буква а),

в) попълни съответната регистрационната форма, като посочи следните свои данни: две имена (име и фамилия), телефон за контакт, адрес на електронна поща (email) и възраст, получава автоматично право да участва в томбола за наградата по т. 6.1.

Всеки участник, изпълнил условията по т.5.1., участва само един път в томболата.

Печелившият участник ще бъде изтеглен на случаен принцип, в срок от 7 (седем) работни дни, след края на Промоцията, в Централата на банката, в присъствието на комисия, състояща се от трима служители на Банката.

В настоящата Промоция ще бъде разпределенa една награда – Apple iPhone 15, 256 GB

Спечелената награда не може да бъде преотстъпвана, променяна или заменяна от участниците с други награди или с паричните им еквиваленти. Организаторът си запазва правото да замени наградата с награда с еквивалентна стойност, ако това е необходимо, поради причини извън неговия контрол, като предварително уведоми за това участниците, чрез публикуване на промяна в настоящите правила, на Сайта по т.9.1.

Банката декларира и внася дължимия данък във връзка с облагаемата награда, описана в т.6.1., по реда и в сроковете, предвидени в ЗДДФЛ.

Печелившият участник от проведената томбола по т.5.4. ще бъдат уведомени с телефонно обаждане на посочения от него в регистрационната форма по т. 5.1., буква в) телефонен номер, в срок до 10 (десет) работни дни от датата на провеждането на томболата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара