Спечелете 6 сияйни гривни на стойност 230 лв. всяка

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 3 декември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на 2 продукта Мерц Специал Драже и изпращане на касов бон.

Пълни правила:

Играта се провежда в аптеките, намиращи се на територията на Република България. Наградите могат да се получават само на територията на Република България.

За да участва в Играта, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки:

Стъпка 1: Да закупи 2 опаковки Мерц Специал Драже от търговски обект, находящ се на територията на Република България;

Стъпка 2: Да влезе в социалните мрежи на Мерц Специал https://www.facebook.com/MerzSpezialBulgaria и https://www.instagram.com/merzspezial_bulgaria/ и да изпрати касова бележка като доказателство за направената покупка.

Едно физическо лице има право да изпрати неограничен брой касови бележки, стига да са спазени всички правила за участие.

На 03.12.2024г. ще бъдат изтеглени чрез томбола следните награди в играта:

• 6 бр. сияйни гривни на стойност 230 лв. /едната/

Всеки участник в играта, закупил 2 бр. Мерц Специал Дражета и изпратил касова бележка в официалните социални мрежи на Мерц Специал, участва в томбола и може да спечели една от шест бр. сияйни гривни

Един участник има право да спечели една награда с един или няколко изпратени касови бележки за периода на Играта.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез лично съобщение.

В случай, че спечелил участник не е изпълнил условието за потвърждение на наградата си, както е описано в т.5.3.4. в петдневен срок; или спечелил участник не е предоставил валиден и пълен адрес за получаване на наградата на територията на Република България; или участникът не е намерен на предоставения адрес; или спечелилият откаже наградата, или по каквато и да е друга причина участието на спечелил участник в Играта ще бъде прекратено, Изпълнителят ще се свърже по посочения в предходната точка начин, с първия по ред резервен печеливш, който ще бъде изтеглен по реда на т. 5.3.3. и чиято регистрация отговаря на изискванията на настоящите Официални правила.

ОБЯВЯВАНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ: обявяването на печелившите се извършва до 72 часа от тегленето по реда на т. 5.3.3 по-горе. Печелившите се обявяват в социалните мрежи на Мерц Специал: https://www.facebook.com/MerzSpezialBulgaria и https://www.instagram.com/merzspezial_bulgaria/

Наградите ще бъдат доставени с куриер, за сметка на Организатора, до всеки печеливш участник, в срок до 30 работни дни след предоставяне на необходимата информация, по реда на т.5.3.4 по-горе.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара