Спечелете 1000 ваучера по 100 лв за пазаруване в Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 29 септември 2024

Как се участва:

Чрез активиране и използване на поне 3 купона в Kaufland Card.

Пълни правила:

За участие в Играта, в периода 09.09.2024 г. – 29.09.2024 г. участникът трябва да активира и използва поне 3 купона, след което участва автоматично в тегленето за награди. Видът, срокът и стойността на купоните не е от значение. Купоните могат да бъдат използвани в отделни сметки, в различни дни/седмици или в една обща сметка при едно пазаруване.

Купоните в Kaufland Card се променят на седмична база, като е възможно да има купони
с по-кратък или по-дълъг период на валидност.

Активирането на купон изисква наличието и използването на натрупани лоялни точки, събрани с Kaufland Card. Всяка покупка на стойност 5 лв. носи 1 точка.

След приключването на играта всички участници ще получат информативен купон, който ще потвърди участието им в тегленето. Информативният купон не изисква активиране.

Всеки участник, който е спазил условията за участие от настоящите Условия участва в Играта и има шанса да спечели eдин от 1000 ваучера за многократно пазаруване в магазините на Kaufland на територията на страната на стойност 100 лв. Ваучерите ще бъдат активни и ще могат да се използват в периода от 07.10.2024 г. до 06.04.2025 г.;

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип между 30.09.2024 г. и 06.10.2024 г. от независим екип на Kaufland в Германия.

Всеки участник, в рамките на Играта, има възможност да спечели само една награда.

Печелившите участници ще бъдат потърсени на посочения от тях контакт (имейл адрес или номер на мобилен телефон, с който са се регистрирали за Kaufland Card) до 10 (десет) работни дни след изтеглянето на печелившите лица, посредством външен партньор на Организатора – „Медияпост Хит Мейл България” ЕООД, ЕИК 131468795, чрез телефонно обаждане (от телефонен номер + 02 4340844) или по имейл (от имейл mediaposthitmail@mediaposthitmail.bg), в качеството му на Обработващ лични данни по смисъла на § 1, т. 3 от Допълнителните разпоредби на Закона за защита на личните данни.

Участниците, спечелили една от наградите, ще я получат по куриер на посочен от тях адрес в срок до 10 (десет) работни дни от датата на уточняване на желан адрес за доставка. За получаване на своята награда печелившият участник трябва да подпише приемо-предавателен протокол, удостоверяващ, че наградата е доставена успешно. 3.8. Инициалите и градовете на спечелилите награда ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България – https://www.kaufland.bg/ след успешно свързване с тях.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара