Спечелете 5 ваучера по 99 лв. за онлайн магазина на Xiaomi

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 16 септември 2024

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

С наближаващия първи учебен ден все повече се усеща и нуждата от надеждни помощници, които да улеснят ежедневието на ученици и родители. Затова ние от Xiaomi подготвихме селекция от най-подходящите устройства за този период на предучилищни вълнения.

Всяка година тежките раници на учениците се обсъждат усилено. А ако детето ви вече използва електронни учебници, то определено ще има нужда от надежден таблет, чиято батерия издържа през целия ден.

Моделът Redmi Pad Pro разполага с 12.1-инчов дисплей, а тройният TÜV Rheinland сертификат гарантира минимално натоварване на очите. Таблетът притежава и мощен процесор и батерията с капацитет 10,000mAh (typ). Този таблет се предлага и в комплект с клавиатура, а неговата 5G версия също е налична на нашия пазар. Най-новото попълнение към гамата таблети на Xiaomi пък е Redmi Pad SE 8.7. Със своя 8,7-инчов дисплей той е изключително удобен и лек за носене.

Ако пък наближава моментът за смяна на телефон, Redmi Note 13 Pro е идеалният избор за тийнейджърите, които се нуждаят от издръжлив смартфон с безупречни параметри. Освен това основната му 200-мегапикселова камера със стабилизация на изображението позволява лесно превключване между три различни фокусни разстояния, без да се губи качество на изображението, независимо дали се заснемат пейзажи, или портрети. Така всички любими училищни моменти могат да се пренесат във впечатляващи кадри.
 
СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ ОТ XIAOMI

Участвайте в играта ни и ще имате възможност да спечелите един от общо 5 ваучера на стойност 99 лв., които важат само за онлайн магазина на Xiaomi. 

Ето как да се включите:
1.   Разгледайте специалната Back To School селекция на официалния оторизиран онлайн магазин Xiaomi  на сайта.
2.   Споделете линк в коментар към продуктите, които бихте използвали като помощници за ежедневието и напишете защо избрахте именно тях.

Победителите ще бъдат обявени на 17.09.2024 г.

Насладете се на безупречни иновации, приложими във всички ежедневни задачи. Открийте технологичния свят на Xiaomi!

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара