Спечелете 12 спални комплекта KANTDRACENA от IKEA

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 18 октомври 2024

Как се участва:

Чрез качване на стори в инстаграм.

Пълни правила:

Участник в Играта е всяко физическо лице, което:

1. Има валиден Instagram акаунт. С участието си и качването на Instagram story съгласно предвидените условия, участникът се съгласява story-то му да бъде споделено и публикувано от Организатора на интернет страницата на Организатора в Instagram https://www.instagram.com/ikeabulgaria/, да бъде видянo от други участници в играта и където ще остане достъпенo за неограничен период от време.

2. Снима се зад обозначения за целта фотокорнър-спалня в магазин ИКЕА до 18.10.2024 г., 20:00 ч. и да качи стори със снимката в своя Instagram акаунт, като отбележи @ikeabulgaria.

Instagram акаунтът трябва да бъде публичен и да няма ограничения за видимост

След качването на стори със снимката, която отговаря на условието в Играта, всеки участник в играта декларира, че прави това с изричното съгласие на всички лица, които са заснети в този материал и в изходния материал за създаването му. Също така, участникът декларира, че когато заснетите лица са на възраст под 14 години или с ограничена или отнета дееспособност, съгласие за публикуване на снимките, респ. за използване на изходния материал, включително и за публикуването им на страницата на Организатора в Instagram https://www.instagram.com/ikeabulgaria/, е дадено от техните родителите, респ. от техните попечители/настойници. Когато родител, респ. попечител/ настойник на заснетото лице е участникът, който качва стори, с което участва в Играта, той заявява съгласието си снимката на лицето на възраст под 14 години или с ограничена или отнета дееспособност, да бъде публикувана им на страницата на Организатора в Instagram https://www.instagram.com/ikeabulgaria/.

Всяко лице има право да участва в Играта само чрез 1 (един) Instagram акаунт с 1 (една) публикация.

Всички награди от Играта ще бъдат изтеглени на случаен принцип.

За период от четири седмици, всяка седмица ще бъдат обявявани по трима от дванадесетте печеливши участници.

Победителите ще бъдат определени съгласно т.5.5, от лице, определено от страна на Организатора, което с помощта на програма ще определи печелившите.

Печелившите ще бъдат обявени както следва:
30.09 – ще бъдат обявени трима победители. Всеки победител печели х 1 комплект KANTDRACENA, плик за завивка и калъфка с арт. Номер 605.613.71.
7.10 ще бъдат обявени трима победители. Всеки победител печели х 1 комплект KANTDRACENA, плик за завивка и калъфка с арт. Номер 605.613.71.
14.10 ще бъдат обявени трима победители. Всеки победител печели х 1 комплект KANTDRACENA, плик за завивка и калъфка с арт. Номер 605.613.71.
21.10 ще бъдат обявени трима победители. Всеки победител печели х 1 комплект KANTDRACENA, плик за завивка и калъфка с арт. Номер 605.613.71.

Участниците, спечелили награда от Играта, се обявяват в Instagram story, комуникиращo, Играта, с името си, което използват във Instagram акаунта си, до 21.10.2024 г., до 18:00.

Участниците, определени за печеливш в Играта, следва в срок от 10 дни да изпратят лично съобщение на официалната страница на ИКЕА България в Instagram https://www.instagram.com/ikeabulgaria/с трите си имена по лична карта и актуален телефон за контакт, за да потвърдят своята награда.  

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност, друга предметна награда или стока, точки по карта IKEA Family, както и срещу услуги.

Наградата следва да бъде изпратена на адрес на територията на Република България.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара