Спечелете семейно пътуване до Париж от Kinder

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 октомври 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и изпращане на детска творба.

Пълни правила:

За да осъществи валидно участие в Промоцията, участникът трябва да следва следните стъпки:

а) В рамките на Промоционалния период Участникът трябва да влезе на сайта www.kinder.com („Сайта“)* и да се регистрира, попълвайки онлайн формуляр със следните данни: български мобилен телефонен номер и имейл адрес.

*За участие в Промоцията е необходима връзка с интернет, имейл и валиден български мобилен телефонен номер.

б) От Участника ще бъде изискано да потвърди, че е навършил 18-годишна възраст, че е прочел, разбрал и се е съгласил с Официалните правила и че е прочел и разбрал информацията, засягаща обработването на лични данни в Приложение № 1 към Официалните правила.

в) В рамките на Промоционалния период Участникът следва да качи на Сайта (във формат .jpg или .png и с минимален размер 128 KB и максимален 8 MB) разказ, приказка, история, стихотворение или друго литературно произведение – под формата на текст, текст и картина или пресъздадено само под формата на рисунка („Детската творба“ или „Творбата“), което следва да отговаря на следните условия:

    Да е създадено (написано/нарисувано) от непълнолетно лице, представлявано от родителя, настойника или попечителя си – Участник в Промоцията;
    Да бъде изцяло създадено в резултат на интелектуалните усилия на непълнолетното лице, в това число да не съдържа фрагменти от или по какъвто и да било друг начин да възпроизвежда вече създадени произведения от други лица, независимо дали неизвестни или вече публикувани;
    Да е на български език;
    Да бъде вдъхновено от Kinder;
    Да представлява смислово свързан текст (например, да не е сбор от думи или изречения, които нямат връзка помежду си) с дължина на текста не по-малко от 5 (пет) изречения (в случаите когато Творбата не е рисунка);
    Да има заглавие с дължина не повече от 75 знака и дължина на текста (размер на рисунката) не повече от стандартна страница А4;
    Да не съдържа неподходящо за деца съдържание или тематика;
    Да не нарушава авторски права, сродни на авторското право или каквито и да е други права на интелектуалната и индустриална собственост или други права на трети лица, или да създава какъвто и да е риск от възникването на такова нарушение;
    Да не уврежда доброто име на Организатора, Възложителя и/или техни конкуренти и/или потенциални конкуренти, включително да не дискредитира или опетнява на търговските марки, търговските имена, други отличителни белези, стоките, услугите, дейностите или положението на Организатора, Възложителя и/или техни конкуренти и/или потенциални конкуренти, включително “Kinder”;
    Извън случаите, изложени по-горе, да не нарушава по какъвто и да било друг начин приложимото законодателство и/или морала и/или добрите нрави в Република България по какъвто и да не начин, включително да не съдържа нецензурни думи, обиди, лични данни и други.

Непосредствено преди качването на Детската творба в Сайта съгласно чл. 4.2., буква в) по-горе, Участникът следва да попълни в указаните на Сайта полета, следните данни: собствено име на непълнолетното лице, създало Творбата, възрастта на непълнолетния, населеното място, в което непълнолетният живее, както и заглавието на Творбата.

Участниците ще бъдат уведомявани чрез имейл изпратен до посочения от тях при регистрацията в Сайта и-мейл адрес, ако предоставената от тях Детска творба е дисквалифицирана от участие в Промоцията поради несъответствие с изискванията на настоящите Официални правила.

Всяка Детска творба, която не е дисквалифицирана от участие в Промоцията съгласно тези Официални правила дава право на Участника, който я е регистрирал, да участва в тегленето за наградата, описана в раздел 5 по-долу. Всички допуснати до участие в Промоцията Детски творби имат равен шанс да бъдат изтеглени, като шансовете за спечелване на наградата не зависят от качество и/или съдържанието на Творбата.

За избягване на съмнение, един Участник може да качи общо до три Детски творби, като всяка следва да е създадена от различно непълнолетно лице. Предоставянето на повече от една Творби не увеличава шансове за спечелване на наградата. Една Детска творба може да бъде регистрирана за участие в Промоцията само веднъж, като Творба със същия текст като първоначално качената, няма да бъде допусната за участие в Промоцията, дори и двете Творби да са предоставени от различни Участници.

Авторски права

С действието на качването на Детската творба на Сайта съгласно чл. 4.2., буква в) по-горе, Участникът прехвърля в полза на Възложителя всички имуществени и тези от неимуществените права в състава на авторското право върху Творбата, които съгласно действащото българско законодателство, са отчуждими. За избягване на съмнение, Възложителят има право да използва Творбата по какъвто и да било начин (включително с рекламни цели и в търговска дейност без ограничение), изцяло по своя преценка, за неограничен срок, както и да разрешава по своя преценка на трети лица да използват Творбата, като Възложителят не дължи каквото и да било възнаграждение, отчисление или компенсация във връзка с използването на Творбата по описаните начини. Правата на Възложителя по настоящия член остават валидни дори и в случай на отказ на Участник да продължи участието си в Промоцията съгласно чл. 11.3. по-долу.

Наградата в Промоцията е семейно пътуване за до четири лица - печелившият Участник и до трима члена на семейството/домакинството на последния - до Париж, Франция, включващо посещение на известен увеселителен парк, разположен край Париж, организирано от лицензирана туристическа агенция („Наградата“).

Наградата включва:

    двупосочни самолетни билети до Париж за до четири лица - двама възрастни (печелившият Участник и още един възрастен) и две деца (лица до 18 г. възраст);
    3 (три) нощувки в хотел* в Париж за до четири лица съгласно предходната точка, както следва: настаняване в хотелска стая тип „студио“ или „фамилна стая“;

*Конкретният хотел ще бъде подбран съобразно наличностите на датите, на които ще се проведе пътуването, като, доколкото е възможно, ще бъдат взети предвид и предпочитанията на печелившия Участник.

    транспорт („трансфер“) летище-хотел-летище;
    еднодневни билети за вход за известен увеселителен парк край Париж за до четири лица.

Наградата включва билети/настаняване съгласно описаното в член 5.1.2. по-горе за не повече от четири лица – печелившият Участник и трима членове на неговото семейството/домакинството, както следва:

    Едно или две непълнолетни лица, включително лицето, написало печелившата Творба;
    Печелившият Участник и още един родител/настойник/попечител на непълнолетния, написало печелившата Творба.

Наградата не включва:

    трансфер до и от увеселителния парк на лицата по чл. 5.1.3. по-горе;
    каквито и да било разходи за превоз до Париж, настаняване в хотел или посещение на увеселителен парк на трети лица, различни от четирите лица по чл. 5.1.3. по-горе;
    допълнителни разходи за удължен престой в Париж, включително допълнителни разходи за настаняване и/или промяна на полети по отношение на лицата по чл. 5.1.3. по-горе;
    допълнителни услуги, предоставяни от хотела, авиолинията или увеселителния парк;
    каквито и да е други разходи, извън изрично посоченото по-горе в чл. 5.1.3.

Пътуването до Париж ще бъде проведено на дати, допълнително уточнени със спечелилия, но не по-късно от 31 декември 2025 г.

Пътуването нe може да се проведе по време на: официални празници/неработни дни в Република България, по време на училищни ваканции или в разгара на зимния туристически сезон (по време на Коледните и новогодишни празници).

Тегленето на печелившия Участник ще се осъществи след края на Промоционалния период, в седмицата 21.10.2024 г. - 25.10.2024 г., в присъствието на нотариус.

Заглавието на печелившата Детската творба както и последните четири цифри от мобилния телефон на печелившия Участник, ще бъдат публикувани на Сайта, а печелившият Участник ще бъде информиран за спечелването на Наградата по телефона, на посочения от него телефонен номер при регистрацията в Сайта. Наградата се изпраща по куриер под формата на ваучер, до адрес в Република България, предоставен от печелившия Участник по време на телефонния разговор по предходното изречение (или посочен по и-мейл съгласно чл. 5.2.5. (ii) по-долу), като куриерът ще посети адреса в работни дни, в часовия диапазон от 09:00 до 18:00 ч.

При невъзможност да се установи връзка с печелившия Участник, обаждането ще се повтори. Максималният брой опити за осъществяване на връзка с печелившия Участник, е 3 (три) – по 1 (едно) обаждане на ден, в рамките на 3 (три) отделни работни дни. В случай че с печелившия Участник не може да бъде установена връзка по телефона и/или ако печелившият Участник откаже да получи Наградата, същата ще се пристъпи към присъждане и връчване на Наградата на първата по ред изтеглена резерва. Процедурата по тази точка ще бъде повторена съответно.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара