Спечелете пътуване до Disneyland® Париж за четири човека

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 октомври 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА НЕ Е НЕОБХОДИМО ЗАКУПУВАНЕТО НА ПРОДУКТИ.

За да може да участва в Играта с награди, е необходимо Участникът, да сканира QR кода на рекламния материал, който ще бъде достъпен в магазините или да посети уебсайта www.marsactiv.com, да отговори на три въпроса и да попълни формата (заявлението), където еднократно и доброволно ще въведе следните свои данни: име и фамилия, телефонен номер, имейл адрес.

Един Участник може да се регистрира само веднъж и може да спечели само една награда. Един Участник се свързва само с един имейл адрес и телефонен номер.

Повече информация за Играта с награди участниците могат да получат на сайта www.marsactiv.com или на имейл адреса на Партньора: mms@grey.bg

Име на наградата: Наградно пътуване до Disneyland® Париж за четири човека
Общ брой награди: 1 (една)
Стойност (лв.): 9.665,05
Стойност (лв.) с ДДС: 11.598,07
Стойност (лв. вкл. ДДС и данъци върху стойност на награди) 12,757,88

Наградата включва: пътуване за четири човека, което включва двупосочни самолетни билети икономична класа от най-близкото летище до Париж, една нощувка със закуска в луксозна стая в Disney Hotel New York - The Art of Marvel 4* и двудневни билети за Disney® паркове, карта за плащане (достъпнa само за плащане, без възможност за теглене на пари), основна застраховка за пътуване. Застраховката за пътуване подлежи на ограничения и условията на доставчика на застраховката. Предоставената застраховка за пътуване е основна полица за еднократно пътуване и е отговорност на победителя и/или неговите спътници да покрият всички допълнителни разходи, свързани с получаването на застрахователно покритие за всички съществуващи медицински състояния и за всички допълнителни разходи, които могат да бъдат посочени, когато победителят и/или неговите придружители са на 70 или повече години; нивата на покритие ще варират и е отговорност на победителя и придружителите да гарантират, че нивото на предлаганото покритие е достатъчно за тяхното състояние.

Победителят получава на място от Disney парковете бонус за посещението си, какъвто предлага на своите ВИП посетители.

Броят на наградите е ограничен до една награда и повече награди няма да бъдат присъдени, нито наградата може да бъде заменена с пари.

Начин на реализиране на наградата: Печелившият може да реализира пътуването с награда на съгласувана с Организатора дата (победителят може да предложи три подходящи за него/нея дати), така че пътуването да приключи в рамките до 6 месеца от датата на обявяване на победителя.

Ако за пътуването е необходима виза, Организаторът и Партньорът не я предоставят, но победителят, както и всички пътуващи с него лица, трябва сами да инициират и участват в процедурата по издаване на необходимата виза пред компетентния орган.

Победителят ще бъде изтеглен на 01.11.2024 г. в 12:00 ч. от Организатора (ще участват лица, направили съответната регистрация според изискванията на Организатора и попълнили формуляра (заявката) в периода от 01.09.2024 г. 00:01 ч. до 31.10.2024 г. 23:59 ч.).

Носителят на наградата ще бъде обявен на уебсайта www.marsactiv.com, не по-късно от 15 дни след края на тегленето на наградите.

Партньорът ще уведоми печелившия за спечелената награда в рамките на 15 дни от деня на тегленето на наградата чрез обаждане на посочения телефон поне три последователни дни в различни часове, както и чрез изпращане на имейл до електронната поща, която печелившият е оставил при регистрацията, като ще поиска от същия да му предостави, в рамките на 48 часа, адреса, на който да му бъде доставена наградата , както и необходимите данни от лична карта, с цел изпълнение на законово задължение според разпоредбите на ЗДДФЛ.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара