Спечелете раници с 2 кг продукти Милка

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 11 октомври 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Всяко поколение има своята любима песен!

В следващите 4 седмици Радио N-JOY и Milka те каним заедно да открием любимите хитове на 4 поколения!

Присъедини се към нашето музикално пътешествие, влез във Facebook страницата на радио N-JOY, избери своя фаворит от шест подбрани парчета от времето на 4 поколения /бейбибумърите, GEN X, Millenials, GEN Z/ и в края на седмицата може да спечелиш страхотна награда от Milka!

Сподели нежността на музиката с Milka и радио N-JOY!

Играта се провежда на територията на Република България на Facebook страницата на радио N-JOY.

В Играта може да участва всяко пълнолетно физическо лице, което се включи като гласува със съответния емотикон в седмичната класация от шест предложени песни в Играта във Facebook страницата на радио N-JOY.

В срока на Играта, всеки работен ден във Facebook страницата на радио N-JOY ще бъде задаван въпрос. За да участват за награда, на публикувания въпрос слушателите трябва да отговорят до 18 часа в петък на съответната седмица.

Общо 4 седмични награди за периода на играта:

- всяка седмица един участник в Играта печели една раница с продукти Милка

Тегленето на седмичните награди се извършва от представители на Радиото. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички дали верен отговор в съответната седмица. Отговори, направени след 18 часа на съответния ден, не се зачитат и не участват в тегленето.  Името на спечелилия участник се обявява на следващия ден в сайта на радио N-JOY. Печелившите участници се обявяват чрез съобщаване на името от Facebook профила, чрез който са участвали в Играта.

Печелившият участник се свързва с Радиото за уточняване начина на получаването на наградата на тел. 02/ 803 90 90, чрез имейл njoy@njoy.bg или чрез Facebook профила на Радиото

Наградите на печелившите участници се изпращат по куриер (до населено място на територията на Република България) след уговаряне на получаването, но не по-късно от 1 месец (тридесет календарни дни) след приключване на Играта. Получаването на наградата става само срещу легитимиране с документ за самоличност пред служител на съответния куриер.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара