Спечелете круиз за двама, билети за концерти и ваучери за СПА изживяване

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 3 октомври 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и закупуване на билети за музеи.

Пълни правила:

„Разходи се в историята – имаш 681 причини!“ е национална кампания, която има за цел да вдъхнови местни и туристи да преоткрият духа на България, да се популяризират културноисторическите обекти в България, градския туризъм, както и дигитализацията на туристическия сектор, носеща със себе си редица позитиви и развиваща туризма в България.

За да участва в Кампанията, Участникът трябва да изпълни следните условия:

    Да се регистрира в сайта на играта, оставяйки коректни данни за контакт.

    Да закупи онлайн билети за поне 2 музея от платформата URBO Vibe.  

По желание може да ги комбинира и с други преживявания, предлагани в платформата, но не е задължително.   

    Да последва URBO Vibe в социалните мрежи (Facebook и Instagram), да тагне URBO Vibe и да сподели съдържание относно кампанията, придружено с хаштаг #681reasons.  

Участниците имат възможност да спечелят 4 награди, които са посочени на уеб страницата на Кампанията в секцията «Награди» .  

Първа Награда  

Круиз за двама около гръцките острови Миконос-Патмос-Крит-Санторини + Кушадасъ в Турция.

Втора Награда

Два билета за концерта на Андреа Бочели в София.

Трета Награда  

Два билета за концерта на DJ Bobo в София.

Четвърта Награда

2х150 лв ваучера за SPA изживяване от Evia Spa & Wellness.

Тегленето на победители  от томболата, която се провежда според условията, описани в настоящите Правила и условия, ще се проведе в рамките на 5 (пет) календарни дни, считано от крайната дата за участие в томболата, която е 3-ти октомври (03.10.2024). Датата за теглене на награди, която е посочена на уеб страницата на Кампанията, е 4-ти Октомври (04.10.2024), но Организаторът си запазва правото да удължи срока за теглене в рамките на до 5 (пет) календарни дни. Тегленето на печелившите ще се извърши на адреса на управление на Организатора, в присъствието на негови представители.  

За всяка една награда от томболата, предвидена според условията, описани в раздел VII от настоящите Правила и условия, един от Участниците в томболата ще бъде изтеглен като печеливш за всяка от наградите. Организаторът уведомява своевременно Участниците, спечелили награда от томболата, по имейл и телефон.  

Всяка награда се състои от два пропуска или билета, но Участникът, който я печели, е само един. Например круиз за двама или два билета за концерт се печелят от един Участник, който ги използва както сметне за добре.  

Естеството на наградите е посочено и установено на страницата на кампанията и те не могат да бъдат заменяни за паричната им стойност.  

Продажбата на спечелена награда от Участника или други лица е забранена и в случай на установено нарушение, се тегли нов печеливш.  

За да получи своята награда печелившият Участник е необходимо да предостави следната информация на Организатора:  

– Потвърди, че отговаря на всички условия за участие, посочени в правила и условия за участие.

 – Предостави на Организатора имена по документ за самоличност и посочи адрес на територията на България, където да получи спечелената награда.  

Печеливш Участник, който не е бил намерен при посещение от куриер на адреса, който е посочил за получаване на наградата си или с когото представител на ЮПАСС АД не е успял да се свърже съгласно посоченото в тези правила, губи правото си да получи наградата. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара