Спечелете смарт телевизори, прахосмукачки Dyson, пречистватели за въздух и комплекти с продукти

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 октомври 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Cif, Domestos, Savo, Coccolino и/или OMO за поне 10 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Купи продукти от марките Cif, Domestos, Savo, Coccolino и/или OMO на минимална стойност 10 лева, регистрирай касовата бележка на unileverpromo.seen.bg и можеш да участваш за една от следните награди:

    3 Х Smart телевизор
    3 Х прахосмукачка Dyson
    3 Х пречиствател за въздух
    50 Х комплект продукти, включващ: Cif Lemon 250ml, Coccolino 975ml Blue Splash, Domestos TB Pine 750ml, Domestos Power Foam 435ml Arctic Fresh, Domestos WC Blocks 3x Ocean, Cif Spray Glass 500ml, WC Gel 700ml Ocean

Промоцията се провежда във всички търговски обекти, в които се предлагат продукти под марките Cif, Domestos, Savo, Coccolino и OMO.

Участващи опаковки във всички търговски обекти: В кампанията участват всички видове и разфасовки продукти от марките Cif, Domestos, Savo, Coccolino и OMO. Възможно е комбинирането на продукти от различните марки на една касова бележка.

Механизъм за участие в промоцията

За да участва за награда, участникът трябва да закупи в рамките на промоционалния период продукти от марките Cif, Domestos, Savo, Coccolino и OMO на мин. стойност 10 лв. от свободно избран обект, предлагащ продукти под изброените марки. След това участникът трябва да посети уебсайтa unileverpromo.seen.bg, да въведе ръчно кода на касовата бележка, email адрес, както и мобилен телефон за връзка.

Тегленията на всички награди ще се реализират чрез специално разработен софтуер, който ще изтегля на случаен принцип измежду всички успешно регистрирали се в играта участници. Регистрирани касови бележки със закупени продукти от марките Cif, Domestos, Savo, Coccolino и OMO, с които вече е спечелена една от седмичните промоционални награди, не участват в други тегления за седмични награди, но участват в тегленето на големите награди.

Участниците трябва да пазят като доказателство и съхраняват целостта на всички касови бележки или снимки на касови бележки, които са регистрирали и с които са спечелили награда. Организаторът запазва правото си да изисква снимка на печелвши касови бележки с цел потвърждение на печелившите.

 Един участник може да спечели само една малка и една голяма награда.

Участник може да регистрира неограничен брой касови бележки, с което увеличава шансовете си за спечелване на награди.

Участниците, спечелили награда, ще бъдат известени със email, на посочения от тях адрес. В отговор печелившите трябва да изпратят име, фамилия и снимка на касовата бележка в срок от 7 календарни дни. Ако спечелилият не изпрати необходимите данни в този срок, ще бъде подсетен с допълнителен напомнящ SMS на мобилния номер еднократно и ако не бъде открит, наградата ще бъде насочена към резервните изтеглени спечелили.

В рамките на 30 (тридесет) работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер на посочения адрес. Ако спечелилият не може да бъде открит на посочения от него адрес, спечелената награда може да бъде взета лично в 10-дневен срок от склад на Организатора след предварителна уговорка. В случай че спечелилият наградата откаже да я получи или не отговоря на правилата на Промоцията и наградата не може да му бъде предоставена, Организаторът на Промоцията си запазва правото да преотстъпи наградата на резервен участник.

Наградите се предоставят само и единствено на участници, имащи право на участие в Промоцията, срещу представяне на снимка на касова бележка, с която е спечелена наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара