Спечелете 150 награди в училищният календар на Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 септември 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Училищен календар с награди

Включи се в играта и може да спечелиш страхотни награди!

Всеки ден в периода 01.09 – 15.09.2024 г. отваряй по едно прозорче от Училищния ни календар и виж каква изненада се крие зад него! Просто избери прозорчето с коректната актуална дата, попълни формуляра със своите данни и го изпрати. Пожелаваме ти успех!

Всички непечеливши участници за периода, които коректно са попълнили номера на своята Kaufland Card и успешно са изпратили формуляра за участие, ще получат в своя Kaufland Card профил в приложението на Kaufland K-App ваучер за 2 лв. отстъпка от следваща сметка над 20 лв.

Печелившите участници ще бъдат потърсени на посочения от тях контакт от телефонен номер +359/24340844 от страна на „Медияпост Хит Мейл България“ EООД.

Всеки участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти, но може да спечели само една награда в рамките на Играта.

Участието в играта дава възможност за спечелване на една от следните награди:
- 60 ваучера за пазаруване, всеки на стойност 100 лева
- 2 таблета Samsung Galaxy Tab A9+, Octa-Core, 11", 8GB RAM, 128GB, 5G, GRAY
- 40 индивидуални детски годишни абонамента за Книговище
- 5 часовника MyKi Junior
- 2 броя слушалки Bluetooth Samsung Galaxy Buds3 Pro, White
- 15 комплекта ученическа раница с несесер COOLPACK-FACTOR-Gradient Cranberry
- 15 комплекта чанта за храна Coolpack-COOLER BAG-Gradient Cranberry, кутия за храна Gradient Cranberry, термо бутилка-COOLPACK-Gradient Cranberry
- 10 броя преносима колонка JBL Clip 5, IP67, Bluetooth, Auracast, бяла
- 1 брой смартфон Samsung Galaxy A54, 256GB, 8GB RAM, 5G, Awesome Graphite

Наградите ще се теглят на случаен принцип, в присъствието на комисия, съставена от представители на следните звена на Kaufland: „Ревизия“, „Право и съответствие“ и „Маркетинг и реклама“, която удостоверява резултатите от тегленето.

Печелившите имена ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички регистрирани формуляри за участие.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с телефонно обаждане до 3 (три) работни дни след тегленето на наградите. Само печелившите участници ще бъдат потърсени на посочения от тях телефон от телефонен номер от страна на „Медияпост Хит Мейл България“ EООД, в качеството му на Обработващ лични данни по смисъла на § 1, т. 3 от
Допълнителните разпоредби на Закона за защита на личните данни.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда на посочен от тях адрес. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 4 седмици от провеждане на тегленето.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара