Спечелете 14 подаръчни пакета с по 2 килограма шоколад Своге

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 20 септември 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Усмихни се на живота с радио N-JOY и празнувай 100 години сладост с шоколадова фабрика Своге!

Включи се в играта във Facebook страницата на радио N-JOY, като отговориш на въпроса за деня и може да спечелиш изкушаващ продуктов подаръчен пакет с по 2 килограма шоколад!

Слушай радио N-JOY, научи повече за вълнуващата история на шоколада в България и проследи интригуващия път на фабрика Своге от малка работилница до производител на шоколадови изделя в световен мащаб.

Наслади се на музиката с радио N-JOY и празнувай 100 сладки години с шоколадова фабрика Своге!

В срока на Играта, всеки работен ден във Facebook страницата на радио N-JOY ще бъде задаван въпрос. За да участват за награда, на публикувания въпрос слушателите трябва да отговорят до 18 часа на съответния ден.

Общо 14 награди за периода на играта:

- продуктови пакети по 2 кг шоколад в специално брандирани кутии.

От понеделник до петък – един участник печели една награда, а на 16.09.2024 - петима участници печелят по една награда всеки.

Тегленето на дневните награди се извършва от представители на Радиото. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички дали верен отговор. Отговори, направени след 18 часа на съответния ден, не се зачитат и не участват в тегленето.  Името на спечелилия участник се обявява на следващия ден в сайта на радио N-JOY. Печелившите участници се обявяват чрез съобщаване на името от Facebook профила, чрез който са участвали в Играта.

Facebook профилът, от който участникът е отговорил на въпроса, служи като идентификация за конкретния участник.

Печелившият участник се свързва с Радиото за уточняване начина на получаването на наградата на тел. 02/ 803 90 90, чрез имейл njoy@njoy.bg или чрез Facebook страницата на Радиото

Наградите на печелившите участници се изпращат по куриер (до населено място на територията на Република България) след уговаряне на получаването, но не по-късно от 1 месец (тридесет календарни дни) след приключване на Играта. Получаването на наградата става само срещу легитимиране с документ за самоличност пред служител на съответния куриер.

Празнувай 100 сладки години с шоколадова фабрика Своге!

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара