Спечелете хлебопекарни, ваучери за уъркшоп и 400 комплекта Nutella

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 октомври 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Nutella в стъклена опаковка и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България във всички места за продажба,  в които се предлагат Участващите продукти.

Участващите продукти са всички видове стъклени буркани с лешниково-какаов крем Nutella независимо от грамажа („Участващ(и) продукт(и)“), закупени в рамките на Промоционалния период.

За избягване на съмнение в Промоцията няма да участват единичните пластмасови опаковки с лешниково-какаов крем Nutella от 15 g, както и други продукти, различни от Участващите продукти, включващи като част от търговското си наименование Nutella (като Nutella & Go, Nutella B-Ready и Nutella Biscuits).

За да осъществи валидно участие в Промоцията, участникът трябва да следва стъпките, описани по-долу. Участието в Промоцията е позволено само за покупки, направени на територията на България от места за продажба, предлагащи Участващите продукти, в рамките на Промоционалния период.

Участието се осъществява в следните стъпки:

· В рамките на Промоционалния период участникът трябва да закупи Участващ продукт(и), да направи снимка на касовата бележка от покупката и да запази касовата бележка.

· В рамките на Промоционалния период участникът трябва да влезе на сайта www.nutella.com („Сайта“) и да се регистрира, попълвайки онлайн формуляр със следните данни: български мобилен телефонен номер и имейл адрес.

· От участника ще бъде изискано да потвърди, че е навършил 18-годишна възраст, че е прочел, разбрал и се е съгласил с Официалните правила и че е прочел и разбрал информацията, засягаща обработването на лични данни в Приложение 1 към Официалните правила.

· Качената снимка от касовата бележка за закупен Участващ продукт, трябва да бъде ясна и четлива и да съдържа видими следните данни:

-  името на закупения Участващ продукт(и) (т.е., Nutella/Нутела или друг подобен текст, доказващ закупуването на Участващ продукт в самостоятелна търговска опаковка и отговарящ на останалите изисквания по Раздел 4 по-горе);

- търговския обект, в който е закупен съответният Участващ продукт(и);

- номерът на касовата бележка;

- датата на касовата бележка (да е в рамките на Промоционалния период);

- стойността на закупения Участващ продукт(и).

Касови бележки, които не съдържат или не посочват ясно тези данни или не отговарят на останалите условия на Промоцията, няма да бъдат одобрявани и ще отпадат от участие (виж и забележката в края на настоящия чл. 5.1).

Снимките на касовите бележки ще бъдат прегледани и одобрявани от техническо лице, което ще провери дали отговарят на условията  по предходната точка  и на останалите условия на Промоцията. Участниците ще бъдат уведомявани чрез имейл изпратен до посочения от тях при регистрацията в Сайта и-мейл адрес,  относно това дали регистрираната от тях касова бележка(и) е одобрена за участие в Промоцията или не.

С всяка регистрирана касова бележка,  която отговаря на условията на Промоцията,  участникът увеличава шанса си за спечелване на награда в Кампанията. Един участник обаче може да спечели седмична награда и само една от двата вида големи награди.

Касови бележки, които не отговарят на изискванията по-горе, ще бъдат счетени за невалидни, следователно няма да бъдат одобрявани за участие в Промоцията. Моля вижте и забележката по-долу.

Всеки участник трябва да пази регистрираната касова бележка(и) в оригинал, за да докаже участието си в Промоцията и за да получи наградата си, ако е спечелил такава.

Наградите в Промоцията са общо 420 (четиристотин и двадесет броя), както следва:

Седмични награди („Седмичните награди“): Всяка седмична награда се състои от пакет от следните продукти: :

-        един брой нож за мазане Nutella;
-        един брой кухненска кърпа Nutella  за хляб;
-        eдин брой панер  Nutella за хляб.

В Промоцията са налични общо 400 (четиристотин) броя Седмични награди, като при всяко от общо четирите седмично теглене съгласно т. 5.3.1. по-долу, ще бъдат раздавани 100 седмични награди.

Големи награди („Големите награди“) от два вида, както следва:

Голяма награда Вид 1

- хлебопекарна (уред) (общо 10 броя);

Голяма награда Вид 2

- ваучер за участие (на едно лице) в уъркшоп „Тайните на хляба“ (общо 10 награди от този вид).

Ако поради непредвидени обстоятелства или поради причини извън контрола на Организатора и Възложителя предметните награди са увредени или дефектни, не се предвижда замяната им с друга награда или каквато и да е друга алтернатива, обезщетение или компенсация. В случая че поради непредвидени обстоятелства или причини извън контрола на Организатора и Възложителя, Голяма награда Вид 2 не може да бъде използвана от печеливш участник, не се предвижда замяна на същата с алтернатива, нито обезщетение или компенсация.

Тегленията ще се извършват според вида на наградата, както следва:

Теглене на Седмичните награди ще бъде извършено в рамките на четири седмични тегления в Промоционалния период, а именно на следните дати:  25.09.2024 г.; 2.10.2024 г.; 9.10.2024 г.; 18.10.2024 г.

Всички регистрирани касови бележки ще участват в тегленето на Голяма награда вид 1 и Голяма награда Вид 2 без значение дали са спечелили седмична награда.

След края на Кампанията ще бъде извършено допълнително теглене за Голяма награда Вид 1- една от 10 хлебопекарни и за Голяма награда Вид 2 - ще бъдат изтеглени 10 участници, които ще участват в уъркшоп „Тайните на хляба“.

Печелившите участници ще бъдат информирани по телефон за спечелената от тях награда, като ще бъдат помолени и да предоставят информация за валиден и пълен адрес на територията на Република България. Разговорите ще бъдат записвани. При невъзможност да се установи връзка с печеливш участник, обаждането ще се повтори. Максималният брой опити за откриване са 3 – по 1 на ден, в рамките на 3 отделни дни. В случай че печелившият не може да бъде открит при тези опити, наградата ще се присъди на резерва.

Всички Награди ще бъдат доставени от Организатора до печелившите участници чрез куриер на посочения от печелившия участник валиден и пълен адрес на територията на Република България. За избягване на всякакви съмнения доставки на награди до адреси извън територията на Република България НЕ се извършват.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара