Спечелете всеки ден апетитни награди от Тандем

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 27 септември 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

През тази седмица с Тандем, даваме старта на учебната година и споделяме радостта от хубавата музика с радио N-JOY и добрата храна от Тандем!

А знаете, че малките никога не забравят сандвичите, които им приготвяш за училище, особено ако са и по татковска рецепта с шпек Бургас, кренвирши и шунка Тандем, предавана от поколение на поколение?

А за да приготвяте и вие от незабравимите сандвичи за вашите ученици, влизайте бързо във Facebook страницата на радио N-JOY и отговорете правилно на дневния въпрос. Ето че вече сте в училищния маратон с награди – апетитни шпек Бургас, кренвирши и шунка Тандем.

Споделете радостта от хубавата музика и добрата храна с радио N-JOY и Тандем – от поколение на поколение!

В срока на Играта, всеки ден ще бъде задаван въпрос, на който всеки желаещ да се включи в нея трябва да отговори.

Всеки ден в периода на играта двама участника, измежду отговорилите правилно на дневния въпрос ще спечели по една опаковка кренвирши Тандем, шунка Тандем и шпек Бургас на Тандем.

Тегленето на наградата се извършва от представители на Радиото между 17 часа и 18 часа всеки ден в периода на играта. Тегленето на наградата се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички дали верен отговор на дневния въпрос зададен във FB страницата на радиото. Отговори, направени след този час, не се зачитат и не участват в тегленето. Името на спечелилия участник се обявява същия ден в ефира на радио N-JOY, и се публикува на сайта http://www.njoy.bg/bg/games/. Печелившите участници се обявяват чрез съобщаване на името от Facebook профила, чрез който са участвали в Играта.

Печелившият участник се свързва с Радиото за уточняване начина на получаването на наградата на тел. 02/ 803 90 90, чрез имейл njoy@njoy.bg или чрез Facebook профила на Радиото

Наградите на печелившите участници се изпращат по куриер от Радиото (до населено място на територията на Република България) след уговаряне на получаването, но не по-късно от 1 месец (тридесет календарни дни) след приключване на Играта. Получаването на наградата става само срещу легитимиране с документ за самоличност пред служител на съответния куриер.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара