Спечелете 66 ваучера за Кауфланд и 60 раници в играта на НАЯ

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 септември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти НАЯ за поне 5 лв. от магазини Кауфланд и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта се провежда във всички хипермаркети на ,,Кауфланд България ЕООД енд Ко‘‘ КД на територията на Република България.

В Играта участват всички продукти на „Ная“, предлагани в хипермаркети „Кауфланд“.

НАЯ Класик 140г/6бр.
НАЯ 350г/15бр.
НАЯ Класик 653гр/28бр.
НАЯ Какао 128гр/6бр.
НАЯ Какао 321гр/15бр.
НАЯ Какао 600гр/28бр.
НАЯ Мляко и какао 321г/15бр.
НАЯ Мляко с какао 600гр/28бр.
НАЯ Класик 180г. - бисквити
НАЯ Какао 180г. - бисквити

Механизъм на Играта:

1 Купи продукти с марка ‘‘НАЯ‘‘ за минимум 5 лв. (пет лева) в ЕДНА касова бележка от хипермаркет „Кауфланд“.

2 Регистрирай валиден мобилен телефонен номер, стойността на закупените продукти, участващи в Играта, както и номера на касовата бележка на интернет страницата  www.prestigepromo.bg и може да спечелиш една от общо 60 бр. раници или един от общо 66 броя ваучери за пазаруване в Кауфланд на стойност 50 лв. с ДДС всеки. Тегленията ще се извършват един път в седмицата, всеки вторник, на случаен принцип, както следва: първо теглене на: 10.09.2024 г., второ теглене на: 17.09.2024 г., трето теглене на 24.09.2024 г. и четвърто теглене на: 01.10.2024 г.

За да направи валидна регистрация, участникът е необходимо да:

    въведе номера на фискалния бон (касова бележка) от търговски обект на Кауфланд, в който присъстват продукти на марката „Ная‘‘ на минимална стойност от 5 лв., и която не участва в други игри, провеждани от организатора;
    въведе име и фамилия, както и валиден български мобилен номер за връзка;
    потвърди (чрез чек-бокс), че:
        Ще запази и покаже фискалния бон (касовата бележка) на куриера за справка при евентуално спечелване на награда, за да може да я получи;
        След като внимателно се е запознал с настоящите Правила на Играта, е съгласен с тях;
        След като внимателно се е запознал с Политиката на поверителност на „Престиж-96“ АД, е съгласен с начините и условията на обработване на лични данни, както и че дава своето изрично съгласие личните му данни да бъдат обработвани от Организатора и Изпълнителите.

При правилно регистрирана касова бележка в WEB сайта на Играта, участникът получава уведомително съобщение на екран (нотификация), потвърждаващо успешната му регистрация.

В Периода на провеждане на Играта всеки Участник може да прави множество регистрации на касови бележки при условията на настоящата Игра с цел участие в Играта. Единният идентификатор на всеки участник е неговият мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен номер, за да може да бъде известен при спечелване на награда.

С участието си в Играта всеки участник може да спечели най-много една награда или от единия, или от другия вид по т. 6.1.

5.10 Ако Участник е предоставил непълни, неверни и/или неточни данни, участието му се счита за невалидно и не се допуска до участие в тегленето на наградите.

Наградите в Играта са:

    една от общо шестдесет броя раници - марка XD, модел Bobby Soft "Art"; или
    един от общо шестдесет и шест ваучера за пазаруване в Кауфланд, всеки на стойност 50 лв. с ДДС

    Печелившите касови бележки не участват в следващите тегления.

    Ваучерът не може да бъде използван в магазини на Кауфланд извън територията на Република България. Ваучерът може да бъде използван многократно до изчерпване на цялата сума. Остатък от ваучера не може да бъде възстановяван или заменян. Ваучерите могат да се използват за закупуване на всички видове стоки. Остатъчната стойност на ваучера може да бъде проследена в касовия бон от последната покупка.

Печелившите участници ще бъдат публикувани на сайта, а междувременно ще получат и потвърждение на посочения телефонен номер при регистрацията, както и инструкции как да получат спечелената награда. Всяка седмица на сайта www.prestigepromo.bg ще бъде обновяван списъкът с печеливши от предходната седмица. Оповестяването ще се извърши чрез посочване на първа буква от личното име и първа буква от фамилното име и част от мобилните телефонни номера на печелившите (последните 4 цифри от номера ще бъдат скрити.

Наградите по т. 6.1 от играта ще бъдат доставени за сметка на Организатора с куриер до всеки спечелил на посочен от него адрес в Република България в срок от 30 (триесет) дни след потвърждение на данните за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара