Спечелете почивка в Италия, iPhone 15, преса за коса и парфюмни води

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 септември 2024

Как се участва:

Чрез онлайн покупка за поне 40 лв. от Lilly Drogerie и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

5 години Лили Онлайн!

Този септември за нас е наистина специален! Нашият онлайн магазин празнува цели 5 години!

5 години се развиваме заедно и трябва да го отпразнуваме подобаващо!

Подготвили сме страхотни награди и промоции, с които ви благодарим за доверието и лоялността!

През целия месец септември направи поръчка на стойност минимум 40лв, регистрирай касовата си бележка и участвай за суперски награди!

    1 бр. Почивка за двама до Италия с агенция Премио Травел
    1 бр. Смартфон iPhone 15 128GB
    1 бр. преса за коса L'Oréal Professionnel SteamPod 4.0. Moon Capsule
    1 от 5 бр. нишови парфюмни води:

    TIZIANA TERENZI KIRKE Унисекс парфюмна вода, 100мл.
    GISADA AMBASSADORA Дамска парфюмна вода, 50мл.
    GISADA AMBASSADOR INTENSE Мъжка парфюмна вода, 100 мл.
    GISADA AMBASSADOR FOR MEN Мъжка парфюмна вода, 100 мл.
    GISADA TITANIUM Мъжка парфюмна вода, 100 мл.

Подготвили сме суперски седмични промоции, не ги изпускай!

Кампанията се организира и провежда в онлайн магазина на „Лили Дрогерие“ ЕООД

Всеки, желаещ да участва, трябва да закупи артикули на стойност 40 лв. от онлайн магазина на „Лили Дрогерие” ЕООД, в периода на Играта, посочен в раздел 5.

След получаване на касовата бележка от покупката, Клиентът трябва да регистрира същата на интернет адрес https://shop.lillydrogerie.bg/lilly-games, като попълни коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма. С една касова бележка може да се направи само една регистрация, независимо от стойността на покупката.

Един участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда. С една касова бележка може да бъде направена само една регистрация, независимо от стойността на закупените с нея продукти

Недопустими са действия, с които с измама се влияе върху резултатите от Играта и всички действия, извършвани с цел да бъде заблуден Организаторът на Промоцията. При установяването на такива действия, участникът се лишава от правото да получи спечелената от него или с негово съдействие награда.

Всички участници, които са изпълнили условията, посочени в тези Правила, ще участват в подбора за определяне на печелившите участници. Всеки участник има право да регистрира една или повече касови бележки в Промоцията/Играта, които отразяват направена покупка от онлайн магазина на Лили Дрогерие ЕООД в период на Играта. Регистрацията на касови бележки може да се извършва до 07.10.2024 г.

Ще бъдат изтеглени осем печеливши и осем резервни участника. Списък с печелившите ще бъде обявен на 25.10.2024 г. до 18:00 часа на фейсбук страницата на Организатора. Списъкът ще съдържа информация за инициалите и последните 3 цифри на телефонния номер на печелившия съгласно принципа на анонимизация и минимизация съгласно Общия Регламент за Защита на Данните (ОРЗД).

В рамките на 7 (седем) дни след тегленето на печелившите участници от томболата, Организаторът ще се свърже на посочения телефон с всеки един от тях, за да валидира неговото участие. В случай че Организаторът не успее да се свърже с избрания участник в рамките на три опита в рамките на 2 (два) дни, то той ще пристъпи към първия изтеглен резервен участник.

В деня на свързване с печелившия участник и валидиране на неговото участие, печелившият следва да предостави следните данни на Организатора: три имена, ЕГН с оглед изготвяне на необходимите документи във връзка с получаване на спечелената награда и деклариране и заплащане на дължимия данък за нея съгласно изискванията на българското законодателство. В случай че печелившият участник откаже да предостави тези данни, той не може да получи спечелената награда.

Получаването на наградата ще става чрез куриерска или спедиторска фирма на посочен от печелившите адрес в срок до 10 (десет) дни след валидиране на тяхното участие.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара