Спечелете 20 ваучера за гориво на стойност 150 лв.

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 септември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти KitKat за поне 4 лв. от бензиностанции Петрол и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта се провежда само в бензиностанции на „Петрол“ АД на територията на Република България.

В Играта участват продуктите: KITKAT® Chunky 40g/42g, KITKAT® Chunky Duo 64g, KITKAT® 4 Finger 41,5g и/или KITKAT® Mini Mix 197,4g.

За срока на Играта, посочен в Раздел 2, точка 1 по-горе, ще бъдат раздадени общо: 20 (двадесет) ваучери за гориво, всеки ваучер на обща стойност от 150 лева за избрани бензиностанции на „Петрол“ АД.

Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната ѝ равностойност или с друга награда.

За да участва в Играта потребителят трябва да:

(а) закупи по свой избор от участващите продукти с марка KITKAT® Chunky, KITKAT® Chunky Duo, KITKAT® 4 Finger и/или KITKAT® Mini Mix, подробно описани в т. 3 по-горе, за минимум 4 (четири) лева в един фискален бон. Покупката трябва да се е случила в периода на Играта и от бензиностанция на „Петрол“ АД на територията на Република България.

(б)  регистрира номера на фискален (и) бон(ове) от закупените продукти, участващи в Играта на Интернет адрес: www.nestle.bg/kitkatbreak-promo („Сайта на Играта“). Ако не присъстват участващи продукти, закупени на  минимална стойност, покупката не е извършена в периода на Играта или от бензиностанции на „Петрол“ АД на територията на Република България, участникът ще бъде дисквалифициран. Фискалния/те бон/ове могат да се регистрират 24 (двадесет и четири) часа в денонощието, в периода на Играта.

 (в) запази фискалния бон до 60 (шестдесет) дни след края на Играта.

Един потребител може да участва с един фискален бон, само веднъж. Един потребител има право на неограничен брой участия с различни фискални бонове, отговарящи на условията на Играта. Един участник има право само на  една награда, независимо от броя участия и броя на регистрираните фискални бонове.

След изтичане периодът на Играта, Организаторът прави проверка на всички регистрирани участници и създава списък с всички валидирани участници, чиито регистрации отговарят на условията на настоящите правила. Регистрации, които не отговарят на настоящите правила ще бъдат премахвани и няма да участват в тегленето на печелившите.

На случаен принцип чрез специализиран софтуер, в присъствието на представители на „Нестле България“ АД, от списъка по предходната т.7(1), ще бъдат изтеглени 20 (двадесет) печеливши участници и 4 (четирима) резервни участници, в случай че не може да се установи контакт с някои от печелившите.

С изтеглените печеливши ще бъде осъществена връзка чрез имейла, който са посочили при регистрация. Изтеглените печеливши следва да отговорят на имейла на Организатора, като чрез отговора си следва да предоставят ясно четима снимка на фискалния/ите бон/ове , от която снимка ясно да се вижда номера на фискалния/ите бон/ове. Снимката следва да бъде изпратена в срок до 7 (седем) дни. След проверка и валидиране на снимката на фискалния бон, представител на Организатора и/или на Агенцията ще се свърже със спечелилите с цел уточняване на телефон за връзка и адрес, на който да бъде доставена наградата. Ако изтеглен за печеливш участник, не предостави ясно четима снимка на фискалния/ите бон/ове по предходното изречение, в посочения срок, същият участник ще бъде дисквалифициран и Организаторът ще предостави наградата на друг участник, отговарящ на условията изтеглен като резерва.

Печелившите номера на фискални бонове и телефонен номер без последните три цифри ще бъдат публикувани до 25.10.2024г на www.nestle.bg/kitkatbreak-promo

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара