Спечелете таблети Samsung, годишни абонаменти за Уча.се и Storytel от Kinder

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 октомври 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Kinder за поне 5 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Участващите продукти са всички продукти, разпространявани от Възложителя и включващи като част от търговското си наименование „Kinder”, закупени в рамките на Промоционалния период, включително, но не само:

    Kinder Bueno;
    Kinder Bueno White;
    Kinder Bueno mini;
    Kinder Country;
    Kinder Chocolate
    Kinder Chocolate mini;
    Kinder Maxi;
    Kinder Surprise;
    Kinder Schoko-Bons;
    Kinder Maxi King;
    Kinder Pingui;
    Kinder Milk-Schnitte;
    Kinder Milk - Slice;
    Kinder Delice;
    Kinder Joy;
    Kinder Choco fresh;
    Kinder Cards;
    Kinder Happy Hippo;
    Kinder Happy Moments.

За да осъществи валидно участие в Промоцията, частникът трябва да следва следните стъпки:

а) В рамките на Промоционалния период Участникът трябва да закупи Промоционален продукт(и) на стойност не по-малка от 5 лв. (пет лева) с ДДС, да направи снимка на касовата бележка от покупката и да запази касовата бележка.

б) В рамките на Промоционалния период Участникът трябва да влезе на сайта www.kinder.com („Сайта“) и да се регистрира, попълвайки онлайн формуляр със следните данни: български мобилен телефонен номер, имейл адрес, номер на касовата бележка от покупката по предходната буква а) по-горе и дата на покупката.

в) От Участника ще бъде изискано да потвърди, че е навършил 18-годишна възраст, че е прочел, разбрал и се е съгласил с Официалните правила и че е прочел и разбрал информацията, засягаща обработването на лични данни в Приложение 1 към Официалните правила.

г) Участникът следва да качи на Сайта снимка или сканирано копие (снимката/копието следва да е във формат .jpg, jpeg или .png и с минимален размер 128 KB и максимален 8 MB) на касова бележка за закупен Промоционален продукт, като касовата бележка следва да бъде ясна и четлива и да съдържа следните видими данни:

    името на закупения Промоционален продукт(и) (т.е., Kinder/Киндер или друг подобен текст, доказващ закупуването на Промоционален продукт); в случаи, в които касовата бележка от покупката на Промоционален продукт(и) съдържа само родови понятия (например, шоколадово изделие, десерт, шоколадово яйце и други подобни), но не съдържа името на конкретния Продукт(и), изображението/копието, което Участникът качва за участие в Промоцията, следва да съдържа както изображение на касовата бележка, така и изображение на самия закупен Промоционален продукт(и) от което да е видна неговата опаковка;
    номерът на касовата бележка;
    името на търговския обект, от който е закупен Промоционалният продукт(и);
    датата на касовата бележка, която следва да е в рамките на Промоционалния период;
    стойността на закупения Промоционален продукт(и), която следва да е не по-малка от 5 лв. (пет лева) с ДДС. За избягване на съмнение, Участниците нямат право да регистрират касови бележки на стойност по-малка от 5 лв. (пет лева) с ДДС и да участват в Промоцията чрез кумулиране на суми от различни касови бележки.
    Всяка отделна регистрирана касова бележка, която отговаря на условията на Промоцията, предоставя на Участника един шанс за участие в тегленето на награди.

Касови бележки, които не съдържат или не посочват ясно посочените по-горе данни или не отговарят на останалите условия на Промоцията, няма да бъдат одобрявани и няма да предоставят право на Участника да участва в теглене за награди (виж и забележката в края на настоящия член 5.2).

Качените снимките/копията на касовите бележки (съдържащи, когато е приложимо и изображение на закупения Промоционален продукт(и)), ще бъдат прегледани и одобрявани от техническо лице, което ще провери дали те отговарят на условията на Промоцията. Участниците ще бъдат уведомявани чрез имейл изпратен до посочения от тях при регистрацията в Сайта и-мейл адрес, относно това дали регистрираната от тях касова бележка(и) е одобрена за участие в Промоцията или не.

Всяка регистрирана и одобрена за участие съгласно тези Официални правила касова бележка дава право на Участника, който я е регистрирал, да участва за награда съгласно настоящите Официални правила. С всяка регистрирана касова бележка, която отговаря на условията на Промоцията, Участникът увеличава шанса си за спечелване на награда в Кампанията.

Доколкото в Промоцията ще бъдат раздадени няколко различни вида награди (детайлно описани като вид и брой в член 5.3 по-долу) при четири седмични тегления, и за избягване на съмнение, Участник, който вече е спечелил награда при едно от тегленията в Промоцията, може да регистрира нови касови бележки и да участва и в следващо теглене.

Всеки Участник трябва да пази регистрираната касова бележка(и) в оригинал, за да докаже участието си в Промоцията и за да получи наградата си, ако е спечелил такава.

Забележка: За избягване на всякакво съмнение, не се приемат за валидни касови бележки, върху които името на Промоционалния продукт(и) или някои от другите изискуеми данни са били добавени ръчно или преправяни допълнително.

Касова бележка с един и същи номер може да бъде регистрирана само веднъж (повторно регистрирани касови бележки няма да бъдат одобрявани за участие в Промоцията).

За избягване на съмнение, една регистрирана касова бележка, която отговаря на изискванията на настоящите Официални правила, дава възможност за спечелване само на една награда в Промоцията.

Наградите в Промоцията са общо 120 (сто и двадесет) броя, както следва:

    Годишен абонаментен план за платформата Сторител/Storytel на стойност 119,99 лв. (сто и деветнадесет лева и деветдесет и девет стотинки) - 40 (четиридесет) броя;
    Годишен абонаментен план за платформата Уча се/Ucha se на стойност 227,40 лв. (двеста двадесет и седем лева и четиридесет стотинки) - 40 (четиридесет) броя.
    Таблет Самсунг/Samsung Таблет SAMSUNG Galaxy TAB A9+ WI-FI X210 NAVY 64 GB, 11.0 ", RAM 4 GB, на стойност 379 (триста седемдесет и девет) лева с ДДС - 40 (четиридесет) броя.

Тегленията на наградите ще се осъществят всяка седмица в рамките на Промоционалния период в присъствието на нотариус, както следва:

    Тегленето на награди ще бъде извършено в рамките на четири седмични тегления, а именно на следните дати: 25.09.2024 г., 02.10.2024 г., 09.10.2024 г. и 18.10.2024 г.;
    Всички успешно регистрирани касови бележки, който не са изтеглени в предишни тегления, ще участват в последващите тегления;
    По време на всяко седмично теглене ще се изтеглят и определят победители и резервите за 10 (десет) броя от всяка една от трите вида награди, описани в член 5.3 от настоящите Официални правила.

Печелившите Участници ще бъдат информирани по телефон за спечелената от тях награда, като могат да бъдат помолени и да предоставят допълнителна информация, необходима за получаване на наградите (например, имена на Участника, адрес за доставка, данни за създаване на абонамент и тн.). Разговорите ще бъдат записвани. При невъзможност да се установи връзка с печеливш Участник, обаждането ще се повтори. Максималният брой опити за осъществяване на връзка с печеливш Участник са 3 (три)– по 1 (едно) обаждане на ден, в рамките на 3 (три) отделни работни дни. В случай че с печелившия Участник не може да бъде установена връзка по телефона и/или ако печелившият Участник откаже да предостави необходимата информация за получаване на спечелената от него награда, наградата ще се присъди на резерва.

При наличие на съмнения относно автентичността на снимката/сканираното копие на регистрираната касова бележка/и, може да бъде изискано предоставяне на регистрираната касова бележка/и в оригинал за валидирането на печелившия. Такава проверка може да бъде направена и преди тегленето на печелившите Участници.

Наградите ще бъдат доставени от Организатора до печелившите участници, както следва:

1. За наградите, представляващи годишния абонаменти в платформите Сторител/Storytel и/или Уча се/ Ucha se: ще бъдат връчени на печелившите Участници под формата на физически ваучер (ваучер на хартиен носител, който съдържа указания за използване на абонамента) и ще бъдат изпратени по куриер до предоставения от печелившия Участник валиден и пълен адрес на територията на Република България.

2. За наградите, представляващи таблет Samsung - чрез куриер на предоставения от печелившия Участник валиден и пълен адрес на територията на Република България. За избягване на всякакви съмнения доставки на награди до адреси извън територията на Република България НЕ се извършват. Доставките на тези награди ще бъдат извършени съгласно условията по член 5.5.3. и член 5.5.4. от настоящите Официални правила.

3. Доставките на наградите таблет Samsung и годишен абонамент ще бъдат осъществени в рамките на 5 работни дни, считано от датата, на която печелившият Участник е посочил по телефон (в телефонния разговор с Организатора по член 5.4.3 по-горе) пълен адрес за доставка и другите необходими данни и след като са съгласувани всички детайли по получаването на наградата. Доставките ще бъдат реализирани в работни дни, от 9:00 до 18:00 часа. Спечелилият Участник удостоверява получаването на наградата с подписа си.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара