Спечелете фритюрници, тигани с капак и кулинарно преживяване с Иван Звездев

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 27 октомври 2024

Как се участва:

Чрез покупка на 2 продукта Калиакра Първа преса и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

За участие в Промоцията, Участникът трябва да закупи по време на Периода на Промоцията на една покупка (отбелязани на една касова бележка) поне два от следните продукти с марка „Калиакра Първа преса“:

• Калиакра Първа преса 1 л.;
• Калиакра Първа преса 2 л.;
• Калиакра Първа преса с ароматни билки - розмарин, риган и босилек;
• Калиакра Първа преса с ароматни билки – домати, чесън и босилек;
• Калиакра Първа преса с ароматни билки - лют пипер, босилек и домати.

След извършване на покупка, Участникът трябва да се регистрира за участие в Промоцията на уебсайта kaliakrapromo.bg. Регистрацията се извършва чрез регистрация на кода и качване на ясна и четлива снимка на касовата бележка, която удостоверява покупката на една покупка на поне два от участващите в Промоцията продукти. Участникът трябва да запази касовата бележка, която ще послужи за удостоверяване на покупката при спечелване на награда.

За целите на регистрацията, Участникът трябва да посочи валиден личен имейл адрес за регистрация, както и да въведе две имена и телефонен номер.

Един Участник може да се регистрира и да качи неограничен брой касови бележки в периода на Промоцията.

Една и съща касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж в периода на Промоцията. Ако една и съща касова бележка бъде регистрирана към два или повече различни имейл адреса, тя ще бъде взета под внимание единствено за имейл адреса, с който е направена първата регистрация, като редът на регистрациите е хронологичен, свързан с момента на постъпване на информацията в базата данни на уебсайта kaliakrapromo.bg.

Снимката на касовата бележка трябва да е ясна и четлива. На снимката не трябва да има повече от една касова бележка. На снимката трябва ясно да се виждат данните на обекта, от който са закупени продуктите, номерът на касовата бележка, описанието на закупените продукти и тяхната стойност, общата стойност на покупката, датата и часът на покупката.

В рамките на Промоцията Организаторът предоставя следните награди, в съответствие с настоящите Правила:

• Кулинарно преживяване, представляващо [•] с Иван Звездев – 1 брой („Голяма награда“);
• Фритюрник Tefal Uno – 6 броя („Средни награди“);
• Тиган с капак - 42 броя („Малки награди“).

Участниците, които ще получат Малки и Средни награди ("Печеливши"), ще бъдат определяни на базата на момента на регистрацията им за участие в Промоцията и близостта на този момент на регистрация по време с дата и час определени от Организатора на случаен принцип преди началото на Промоцията ("Щастливи моменти“).

За целите на Промоцията, преди началото на Промоцията Организаторът ще проведе теглене на случаен принцип, при което ще бъдат определени 6 (шест) Щастливи момента за Средните награди и 42 (четиридесет и два) Щастливи момента за Малките награди във формат, съдържащ: година, месец, ден, час, минута и секунда. За да се гарантира поверителността и справедливостта на Промоцията, тегленето на Щастливите моменти ще се извърши на случаен принцип чрез специализиран софтуер в присъствието само на едно лице, представител на Организатора, което въз основа на резултатите от тегленето на случаен принцип ще изготви списък на Щастливите моменти. Този списък ще бъде предоставен единствено на лицето отговорно за администриране на онлайн платформата kaliakrapromo.bg, което ще въведе Щастливите моменти в платформата kaliakrapromo.bg с цел автоматично идентифициране на Печелившите. Единствено посочените две лица ще имат достъп до информацията за изтеглените на случаен принцип „Щастливи моменти“.

Участниците, спечелили наградите, са единствените получатели на предоставените награди и нямат право да прехвърлят правата върху спечелените награди на други лица.

След определяне, Печелившите ще бъдат обявявани на уебсайта на Промоцията kaliakrapromo.bg.

В срок до 3 (три) работни дни след датата на определяне на Печелившите по реда на предходната т. 6, същите ще бъдат информирани за спечелената награда и начина на получаването й по телефона, посочен при регистрация.

Наградата се изпраща по куриер на адреса, посочен от Печелившия. По отношение на голямата награда, Организаторът ще съгласува с съответния Печеливш на Голяма награда времето и мястото за получаване на наградата. Организаторът не носи отговорност за евентуални закъснения в доставката на наградите, които са следствие на действия на куриера.

При получаване на Награда всеки Печеливш следва да се идентифицира с представяне на следните документи: лична карта или лична карта и нотариално заверено пълномощно, в случай че наградата се получава от пълномощник на Участник, както и оригинал на касовата бележка, удостоверяваща покупката на участващите в Промоцията продукти.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара