Спечелете PlayStation 5, колелета, термо чанти и комплекти за рисуване

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 ноември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Junion-angin и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Участниците трябва да закупят поне един от следните продуктите:

    Джуниър-ангин близалки
    Джуниър-ангин таблетки
    Джуниър-ангин сироп

Участниците трябва да влязат на сайта junior-angin.online и да извършат регистрация, попълвайки данни за покупката:

    закупен продукт /от списъка в т.4.1./
    номер на касова бележка
    снимка на касовата бележка, в която като артикул да присъства продукт джуниър-ангин от списъка. Като изключение може да се приемат касови бележки с допълнително написано от фармацевта име на закупения продукт, подпис и печат на аптеката в случай, че артикулът не излиза автоматично с името си.
    да попълнят име и фамилия
    имейл адрес
    Телефонен номер
    адрес за доставка на наградата, в случай, че спечелят – може да е личен адрес или офис на куриерска фирма „Спиди“.

Всеки участник може да се регистрира повече от веднъж за участие, стига към всяка регистрация да предостави различен уникален документ за покупка

На 19.11.2024г. с автоматизиран софтуер, на случаен принцип, ще бъдат изтеглени 73 победители измежду участниците, които са изпълнили условията в т.3 и т.4.2 от Правилата. Имената на победителите ще бъдат обявени на официалната страница на играта www.junior-angin.online На 19.11.2024.

    Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.
    Организаторът се задължава в срок до 5 работни дни да се свърже с Победителя на посочените от него имейл и/или телефонен номер за уточняване на механизма и срока за получаване на Наградата.
    Организаторът не носи отговорност спрямо Победител, предоставил невалиден/неточен телефон за контакт, непълен или неточен имейл адрес. При невъзможност за контакт по телефон или при неполучаване на отговор – потвърждение от Победителя на изпратеното от организатора съобщение в срок от 5 работни дни, изборът се анулира и Организаторът има право да обяви нов Победител измежду участниците.
    Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 10 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.
    Победител, който не потърси наградата си в срок от 30 календарни дни след приключването на Играта, когато е потвърдил по телефон или имейл, че желае да я получи, губи правото си да получи своята награда.

Наградите в играта са:
А) 1 бр. Плейстейшън 5
Б) 2 бр. колело за възраст 4-6 г.
В) 20 бр. термо чанти за храна
Г) 50 бр. комплекта за рисуване


УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара