Спечелете пътуване до Ирландия и 2 смарт часовника Apple

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 септември 2024

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Jameson обича родната Ирландия, затова държи да ти я покаже. 🍀
 
🎁 Спечели пътуване за двама до Дъблин и дестилерия Bow St, за да се потопиш в културата, или един от 2 смарт часовника, за да не изпускаш всеки следващ полет. ✈️
 
Ето как 👉🏻
✅Последвай @jamesonbg
✅Харесай поста
✅Тагни двама приятели, които обичат Ирландия, ирландското уиски или просто пътуването.
 
В играта ще бъдат подарени следните награди:
Голямата награда: пътуване за двама до Ирландия, с посещение на дестилерия в Дъблин;
2 малки награди: Смарт часовник Apple

Победителите в Играта се определят на случаен принцип чрез теглене в присъствието на комисия, състояща се от 2 лица, която удостоверява резултатите в протокол. Тегленето на победителите ще се извърши на 01.10.2024 г., като  протоколът се публикува и на интернет страницата на организатора.

ВАЖНО!
С цел избягване на всякакво съмнение, всеки участник може да спечели само един брой и вид от раздаваните награди, независимо от обстоятелството, че може да бъде изтеглен неколкократно като Победител поради участие с повече от едно съобщение. В случай че Участник, който вече е бил избран за Победител за съответната награда по реда на изтеглянето й, същият няма право да получи награда от друг вид. В този случай Организаторът определя по реда на т. 6.3. друг Победител на негово място. Принцип в Играта е „участникът получава наградата, за която е бил определен като Победител първоначално“.

Печелившите участници следва да отговорят в срок до 3 дни от получаване на личното съобщение на Организатора, като предоставят своите данни за получаване на наградата (три имена, ЕГН, адрес за доставка и телефон за връзка).

Наградата се изпраща по куриер на посочения от Печелившия участник адрес, на територията на Република България, в срок до две работни седмици, считано от датата на тегленето, като разходите са за сметка на Организатора. Ако Участникът не бъде открит 2 пъти на посочените от него координати/адрес и телефон/, той губи правото си да получи наградата и такава не му се предоставя.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара