Спечелете пътуване и среща с Макс Верстапен

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 ноември 2024

Как се участва:

Чрез участие в онлайн състезание и регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Участието в Кампанията и използването на Player 0.0 не изисква покупка.

Кампанията се състои от 2 етапа: квалификация и местен финал.

За да участвате в Кампанията е необходимо да се регистрирате по време на квалификационния период, който започва на 04.09.2024 г. и приключва на 25.10.2024 г. като играете Player 0.0 – в мобилна или десктоп версия и изпратите своя резултат като попълните данни за контакт (имена, имейл адрес, рождена дата, град) с Вас, както и да приемeте задължителните полета като поставите отметка на съответните места в страницата за регистрация.

Квалификационният период ще се проведе от 04.09.2024 г. до 25.10.2024 г., а местният финал ще се проведе в гр. София на дата, посочена в индивидуалните покани до финалистите.

По време на квалификационния период на сайта на кампанията ще бъде публикувано табло с класация, в което играчите със 100-те най-добри резултата ще бъдат посочвани със своите име и резултат.

Участниците могат да участват няколко пъти, при условие че за всеки постигнат резултат, с който желаят да участват, са изпратени данни в съответствие с инструкциите за участие по-горе.

Първите 32 играчи в класацията (т.е. играчите, постигнали най-висок резултат) към края на
квалификационния период, които отговарят на условията за участие в Кампанията, ще бъдат поканени за участие в местния финал. Те ще получат лично съобщение като потвърждение и следващи стъпки, а също така може да бъдат обявени с инициал и фамилия на уебсайта Player 0.0 и в каналите на Организатора в социалните медии. Всеки местен финалист трябва да бъде различно лице. По време на местния финал състезанието ще се проведе на симулатори с официалната игра на EA F1.

Всички победители от квалификационния период ще получат покана, за да се състезават с други финалисти на местния финал, който ще се проведе в гр. София на посочената в поканата дата. В случай че някой от местните финалисти не може да присъства на местния финал, Организаторът си запазва правото да не изтегли резервни участници, които да се състезават на местния финал.

Участникът, спечелил местния финал ще получи покана за участие в глобалния финал, както и пътни разходи и настаняване за себе си и един придружител (придружителят също трябва да е навършил пълнолетие), за да се състезава с финалистите от другите страни, участвали в състезанието Player 0.0, и да се срещне с трикратния световен шампион във Формула 1® и посланик на Heineken® 0.0 Макс Верстапен.

Резултатите, постигнати в Player 0.0, както и определянето на квалификанти за местния и световния финал, са окончателни и не подлежат на преразглеждане.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара