Спечелете 200 предлатени карти с по 100 лв. от Емека и Кауфланд

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 6 октомври 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Емека от магазини Кауфланд и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта се провежда единствено в търговските обекти на „КАУФЛАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД ЕНД КО“ КД, находящи се на територията на Република България. Наградите могат да се получават само на територията на Република България.

В Играта участват всички продукти с търговска марка „Емека“ .

Участващите в Играта продукти не са изрично обособени в отделна промоционална зона и върху тях няма изрично обозначение, че участват в Играта.

За да участва в Играта, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки:

Стъпка 1: В периода на Играта да закупи продукт/и с търговска марка „Емека“ от търговски обект на „КАУФЛАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД ЕНД КО“ КД, находящ се на територията на Република България;

Стъпка 2: Да влезе на интернет страницата на Играта – www.emeka.bg ; да се регистрира, като попълни всички задължителни полета, а именно: а) мобилен телефонен номер; б) номер на касовия бон; Важно! – Може да се регистрира само касов бон, издаден в периода на Играта. Касовият бон следва да се пази до получаване на наградата, като на него трябва да е изписано името на закупения продукт с търговска марка „Емека“! Касовият бон трябва да е издаден от търговски обект на „КАУФЛАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД ЕНД КО“ КД! - При неизпълнение на това условие, дължащо се само и единствено на технически причини, името на продукта следва да бъде изписано на ръка с полагане на подпис и печат от служителя, обслужващ касата на съответния търговски обект); в) потвърждение (чрез чек-бокс), че приема Правилата на Играта, запознат/а е с Политиката за поверителност; навършил е 18 години, както и потвърждение, че ако спечели, телефонният му номер (със заличаване на последните 3 цифри, пример: +359888123***) ще бъде публикуван на www.еmeka.bg .

Единният идентификатор на всеки участник в Играта е неговият телефонен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един телефонен номер. Всички регистрации, направени с един и същ телефонен номер, ще бъдат отнасяни към едно и също лице.

Регистрираните касови бонове подлежат на проверка за съответствие с изискванията на настоящите Правила. При констатирани несъответствия съответният касов бон се счита за невалиден.

Един участник може да направи максимум 2 регистрации в рамките на всеки един от дните, в които се провежда Играта. Всеки опит за регистрация, след достигане на максималния брой регистрации за деня, ще бъде отчетен като невалидна регистрация.

Наградата в играта е: Предплатена карта подарък Edenred Mastercard, заредена със 100 лв. (сто лева) , валидна за разплащания на ПОС терминал и онлайн, без възможност за теглене в брой . Общо, за целия период на Играта, ще бъдат раздадени 200 предлатени карти по 100 лв. (сто лева).

Един участник има право да спечели една награда с един коректно регистриран касов бон за периода на Играта. Всеки последващ опит за участие в Играта с вече регистриран касов бон се счита за невалиден.

Разпределението на наградите ще се извършва на произволен принцип и по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено и равномерно разпределяне на наградите на база регистрации в Играта. Всички печеливши касови бонове не участват в следващи тегления.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез съобщение, визуализиращо се на екрана на устройството, чрез което достъпват сайта на Играта, както и със SMS съобщение на телефонния номер, предоставен от тях при регистрацията за участие. В SMS съобщението ще се съдържа телефонен номер на Изпълнителя – 0882067385, на който печелившите участници, чрез обаждане, в срок от 5 дни от получаването на SMS съобщението, ще трябва да посочат: три имена, адрес и телефон за доставка на спечелената награда.

Печелившите се обявяват в реално време на интернет страницата на Играта: www.emeka.bg. Обявяването става чрез публикуване на изтеглените за печеливши телефонни номера на участниците със заличаване на последните 3 цифри от тях, с цел сигурност (пример :+359887 123***). С участието си в Игра, печелившите участници се съгласяват мобилните им номера, без последните три цифри, да бъдат публикувани на посочения интернет адрес.

Наградите ще бъдат доставени с куриер, за сметка на Изпълнителя, до всеки печеливш участник, в срок до 30 дни след предоставяне на необходимата информация.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара