Спечелете ваучери за пътувания, телевизори, airfryer, блендери, слушалки, ваучери за пазаруване

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 9 октомври 2024

Как се участва:

Чрез покупка в магазин BILLA за поне 15 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

При покупка на стока/стоки в магазин BILLA на обща стойност минимум 15 (петнадесет) лева с BILLA Card с една касова бележкав периода от 19.09.2024г. до 09.10.2024г. включително, клиентът има право да участва в игра за спечелване на следните видове награди:

Моментни награди

· един от 2000 броя Ваучери за закупуване на един продукт за 0,01 лева в магазин БИЛЛА, от някой от следните видове продукти: (Обикновени бисквити с масло и ванилия към кафеROSHEN185гр.; Кайма Народен Универсална 250гр.; Десерт FLAP JACK Боровинка FIT SPO 80гр.; Скир Натурален Exquisa 400 гр.; Краве сирене Верея 400гр.; Лютеница Тодорка 575гр.).

· Един от 1000 (хиляда) броя BILLA ваучери за еднократна отстъпка на стойност 20 (двадесет) лева всеки един.

Предметни награди от томбола, от които:

· Един от 5 (пет) броя ваучери за туристически услуги на стойност 1000 (хиляда) лева всеки един;

· Една от 50 (петдесет) броя награди Philips, както следва: 5 броя LED Телевизор 40“ модел 40PFS6009/12, 5 броя Airfryer Уред за здравословно готвене модел NA210/00, 10 броя Блендер модел HR2765/00, 15 броя Безжични слушалки с наушници модел TAH4209BK/00, 15 броя Парна ютия модел DST7011/20.

При изпълнение на условията за минимална покупка, извършена с един касов бон, върху касовия бон/касовата бележка се визуализира код, който следва да се регистрира на интернет страница www.billapromo.bg за участие в играта. Всяка покупка над изискуемия минимален праг от 15 лева получава само един код, независимо от нейната обща стойност.

Например:

· Покупка за 15 лева – получава 1 код;

· Покупка за 22 лева; за 37 лева; за 78 лева; за 98 лева и т.н. – получава 1 код;

Всеки код дава възможност за:

А) спечелване на една моментна награда от посочените в т.4.2, а именно: (i). един ваучер за закупуване на един продукт за 0,01 лева от магазин BILLA: Обикновени бисквити с масло и ванилия към кафе ROSHEN 185гр.; Кайма Народен Универсална 250гр.; Десерт FLAP JACK Боровинка FIT SPO 80гр.; Скир Натурален Exquisa 400 гр.; Краве сирене Верея 400гр.; Лютеница Тодорка 575гр. или (ii) един ваучер за еднократна отстъпка на стойност 20 лева. Непосредствено след регистриране на кода на www.billapromo.bg се визуализира съобщение дали регистрираният код печели моментна награда и каква е тя или не печели моментна награда.

И

Б) участие в томбола за спечелване на една от предметните награди по т.4.3 – а) един от 5 (пет) броя ваучери за туристически услуги на стойност 1000 (хиляда) лева всеки един или б) една от 50 (петдесет) броя награди Philips.

Регистрацията се счита за валидна, ако участникът попълни следните полета в регистрационната форма на интернет страницата www.billapromo.bg : код за регистрация от касовата бележка (кодът за регистрация се отпечатва върху касовата бележка при изпълнение на условията на покупката), име и фамилия, имейл, номер на BILLA Card и телефон за връзка, на който може да бъде уведомен при спечелване на предметна награда от томболата.

Всеки код от касовата бележка е уникален и може да бъде регистриран само веднъж.

Всеки регистриран код от касовата бележка участва, както в играта за спечелване на моментна награда по т.4.6.“А“, така и в томболата за спечелване на предметна награда по т.4.6.“Б“.

Всеки участник има право да регистрира неограничен брой кодове от касови бележки, респ. да участва с неограничен брой кодове за регистрация. За всяко участие е необходим отделен код.

Регистрираният касов бон следва да се съхранява от участника за целите на получаване на награда, в случай че е печеливш.

Всеки участник има право да спечели неограничен брой моментни награди, посочени в т.4.6.“А“.

Всеки участник има право само на един брой предметна награда от томболата по т.4.6.“Б“ .

Тегленето на наградата се извършва на случаен принцип измежду всички участници, направили валидна регистрация. За тегленето се използва специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за награда на всички успешно регистрирани участници. В рамките на томболата се теглят:

А) за награда ваучер за туристически услуги на стойност 1000 лева – 5 печеливши участника и 5 резервни участника;

Б) за награди Philips:

· LED Телевизор 40“ модел 40PFS6009/12 – 5 печеливши участника и 2 резервни участника;

· Airfryer Уред за здравословно готвене модел NA210/00 – 5 печеливши участника и 2 резервни участника;

· Блендер модел HR2765/00 – 10 печеливши участника и 5 резервни участника;

· Безжични слушалки с наушници модел TAH4209BK/00 – 15 печеливши участника и 5 резервни участника;

· Парна ютия модел DST7011/20 – 15 печеливши участника и 5 резервни участника.

Всеки участник има право само на един брой награда от томболата по т.4.6.“Б“. В случай, че участник бъде изтеглен в томболата като печеливш повече от един път, следващите тегления след първото не се считат за валидни и вместо него се изтегля друг печеливш участник.

За тегленето на наградите се съставя и подписва протокол.

След като печелившите участници бъдат определени, Организаторът извършва процес по валидирането им, в рамките на който се проверява спазването на условията за регистрация на всеки един от спечелилите участници и спазването на всички изисквания за участие в играта съгласно настоящите Правила. Печеливш участник се валидира, само ако са спазени всички разпоредби съгласно настоящите Правила. След приключване на процеса на валидиране Организаторът пристъпва към свързване с успешно валидираните печеливши участници на координатите за контакт, предоставени от тях при регистрацията за участие в кампанията.

Първо (собствено) име и първа буква от фамилното име на печелившите участници от томболата и телефонните им номера без последните 3 цифри ще бъдат публикувани на www.billapromo.bg след успешното им валидиране. За спечелването на една от предметните награди участниците се уведомяват по телефона. По телефона спечелилият участник трябва да потвърди, че желае да получи спечелената награда и да посочи адрес на магазин BILLA, в който желае да получи наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара