Спечелете почивка за 20 000 лв, грамофони, фотоапарати и часовници от Milka

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 13 октомври 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и/или покупка на Milka продукти.

Пълни правила:

Продукти, участващи в Промоцията (Играта): всички продукти Milka, независимо от вида и грамажа.

Механизъм на Промоцията (С покупка):

    Стъпка 1: Потребителят трябва да закупи продукти Milka, независимо от вида и грамажа.

    Стъпка 2: Потребителят да извърши следните стъпки за регистрация на бележка и/или фактура от Метро кеш енд Кери България ЕООД на интернет страницата https://game.milka.bg

    При регистрацията потребителят трябва:
        да въведе валиден мобилен номер;
        да въведе номера и датата на касовата бележка или 10-цифрения номер на фактурата от Метро кеш енд Кери България ЕООД;
        да въведе общата сума от закупените продукти Milka;
        да потвърди, че не е робот;
        да потвърди (чрез чекбокс), че е прочел, съгласен е с Официалните правила на Промоцията и желае да участва, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта https://game.milka.bg ,като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на https://game.milka.bg
    За фактури от Метро кеш енд Кери България ЕООД, регистрацията се осъществява чрез регистриране на 10-цифрения номер на фактурата и общата сума с ДДС на закупените продукти Milka от фактурата.

    При първа регистрация, потребителите ще трябва да потвърдят телефонния си номер, за да продължат към избора на награда. За целта те ще получат SMS с код за въвеждане на телефонния номер, който са попълнили в регистрационната форма. Само след въвеждане на кода те ще могат да продължат към избора на награда.

    Стъпка 3: Сумата на закупени Milka продукти се преобразува в точки. Всяка стотинка е равна на 1 точка. Потребителят ще може да види натрупаните до момента точки за всяка награда, преди да избере за коя награда иска да регистрира допълнителни точки. Когато завърши регистрацията си, потребителят ще получи съобщение със статус за броя на участията си на екрана.

    За участие за спечелване на някоя от наградите (15 бр. „Музикален комплект“, включващ грамофон Crosley Turntable VOYAGER GREY + Bluetooth тонколона Portable speaker JBL GO3, 15 бр. комплект "Фотоапарати, включващ филмов фотоапарат AgfaPhoto for Film 35mm и моментен фотоапарат Polaroid Now Gen 2 или 15 бр. комплект "Часовници", включващ аналогов часовник Casio, Multifunctional quartz watch и смарт часовник Samsung Galaxy Watch4), участникът трябва да натрупа 1000 точки.

Механизъм на Промоцията (Без покупка):

     Стъпка 1: Да избере oт началната страница бутона „Регистрирай се“ (без покупка), че иска да участва за награда без покупка ваучер за пътуване за цялото семейство на стойност 20 000 лв.

    Стъпка 2: Да попълни регистрационна форма за участие (всички полета са задължителни):
        да въведе валиден мобилен номер
        да отбележи, че не е робот
        да отбележи, че има навършени 18 години
        да потвърди (чрез чекбокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на https://game.milka.bg
    Регистрациите са с натрупване и всяка следваща регистрация увеличава шансовете за печалба. Всеки участник може да играе играта и да се регистрира по 1 път в рамките на 24 часа. Един участник може да направи максимум 43 регистрации за целия период на Промоцията (Играта).

Награди:

    15 броя „Музикален комплект“, включващ грамофон Crosley Turntable VOYAGER GREY + Bluetooth тонколона Portable speaker JBL GO3(наричана по-долу за краткост „Награда 1“) - за да има възможност да спечели Награда 1, потребителят трябва да регистрира/натрупа поне веднъж 1000 точки за тази награда.

    15 броя комплект "Фотоапарати“, включващ филмов фотоапарат AgfaPhoto for Film 35mm и моментен фотоапарат моментен фотоапарат Polaroid Now Gen 2 (наричана по-долу за краткост „Награда 2“) - за да има възможност да спечели Награда 2, потребителят трябва да регистрира/натрупа поне веднъж 1000 точки за тази награда.

    15 броя комплект "Часовници", ", включващ аналогов часовник Casio, Multifunctional quartz watch и смарт часовник Samsung Galaxy Watch4)(наричана по-долу за краткост „Награда 3“) - за да има възможност да спечели Награда 3, потребителят трябва да регистрира/натрупа поне веднъж 1000 точки за тази награда.

    След като е натрупал тези точки, участникът ще получи статус на екрана, който показва броя натрупани участия за съответната награда към момента.

    Например: Потребител регистрира касова бележка на стойност 11.00 лв., което се равнява на 1100 точки. (1 ст. = 1 т.), към Награда 1. По този начин, той трупа 1 участие в тегленето за Награда 1 и има оставащи 100 точки. В следваща регистрация, потребителят регистрира касова бележка на стойност 9лв, което се равнява на 900 точки. (1ст. = 1т. ). След успешна регистрация на втората касова бележка, потребителят ще има 2 регистрации за тегленето на Награда 1.
    Потребителят може да натрупа своите точки с няколко последователни регистрации. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж. Едновременно с това няколко касови бележки могат да бъдат необходими за спечелването на една награда.
    Потребител може да спечели една награда само веднъж. Това означава, че след спечелване на наградата, тя няма да бъде активна за потребителя и той няма да може да натрупва точките си за нейното повторно спечелване. Всеки потребител може да спечели само по една награда от вид. Тоест, всеки потребител може да спечели максимум 1бр. „Музикален комплект“ , включващ грамофон Crosley Turntable VOYAGER GREY + Bluetooth тонколона Portable speaker JBL GO3, 1бр. комплект "Фотоапарати, включващ филмов фотоапарат AgfaPhoto for Film 35mm и моментен фотоапарат моментен фотоапарат Polaroid Now Gen 2 и 1 бр. комплект "Часовници", включващ аналогов часовник Casio, Multifunctional quartz watch и смарт часовник Samsung Galaxy Watch4.
    Печелившите касови бележки не участват в следващите тегления.

Наградата:

    Ваучер за пътуване за цялото семейство на стойност 20 000 лв., който включва:
        • Хотелско настаняване за цялото семейство (двама или повече туристи)
        • Резервация за пътуване за двама или семейно пътуване
        • Всяка една туристическа услуга или преживяване (по избор), предлагани от Ocean Travel
    Ваучерът за семейно пътуване покрива една от изброените възможности или пакетни предложения, предлагани от Ocean Travel на стойност 20 000 лв. За повече информация, свържeте се с Ocean Travel.

Допълнителна информация за наградата и условия за ползване:
        • Ваучерът е валиден за периода 14.10.2024 - 31.12.2026 г.;
        • Ваучерът не може да бъде осребрен за паричната му стойност;
        • Ваучерът може да се използва само веднъж;
        • Ваучерът може да се използва само при резервация на услуга за поне двама души
        • За да използвате този ваучер, трябва да направите предварителна резервация на тел. 02 980 40 01 или 02980 11 13, или на имейл адрес office@oceantravel.bg
        • При вече направена резервация, не могат да се правят никакви промени по нея;
        • Ваучерът е поименен и не може да се използва от трети лица;
        • В случай, че ваучерът не бъде използван до изтичане на срока на валидност, неговата стойност не се възстановява и приносителят губи правото на използване;
        • За повече информация относно използване на ваучера, свържeте се с Ocean Travel.

Всички необходими документи ще бъдат изпратени на имейл на победителя.

Теглене на наградите

    Тегленето на наградите се извършва след края на промоцията сред всички потребители, които са натрупали минимум 1000 точки за нея. С натрупването на минимум 1000 точки към която и да е награда, потребителят влиза в тегленето за нея.
    Печелившите ще бъдат обявени на https://game.milka.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.
 

Един участник може да направи максимум 5 регистрации в рамките на 24 часа от описаните в т. X. Един участник може да направи максимум 215 регистрации за целия период на Промоцията (Играта).

Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на Промоцията (Играта), тоест може да спечели само по 1бр. „Музикален комплект“ , включващ грамофон Crosley Turntable VOYAGER GREY + Bluetooth тонколона Portable speaker JBL GO3, 1бр. комплект "Фотоапарати, включващ филмов фотоапарат AgfaPhoto for Film 35mm и моментен фотоапарат моментен фотоапарат Polaroid Now Gen 2 и 1 бр. комплект "Часовници", включващ аналогов часовник Casio, Multifunctional quartz watch и смарт часовник Samsung Galaxy Watch4.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата на 0882095778 (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдени награди в срок могат да бъдат обратно разиграни в текущата и/или други активности.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж. С една касова бележка може да бъде спечелена само една награда. Всеки уникален потребител може да регистрира до 1 касови бележка в рамките на 24 часа. Всеки уникален потребител може да регистрира до 43 касови бележки за целия период на Промоцията (Играта).

Печелившите участници получават наградите си след представяне на печелившата/ите касова/и бележка/и за закупените продукти с бранда Milka на куриера. Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупени артикули в касовата бележка. Като изключение сме готови да приемем касови бележки с допълнително написано от продавача име на закупения продукт. В този случай, обаче, касовата бележка трябва да бъде подписана и подпечатана от съответния търговец.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка от печелившия. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара