Спечелете комплект лаптоп и удобна раница

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 октомври 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

🎉 Участвай за комплект лаптоп и удобна раница 🎉
🎒📚 Време е за нови знания и незабравими емоции с Viva Credit!

🚀 Включи се в кампанията „Viva за отличен“ и можеш да спечелиш страхотната ни награда – комплект лаптоп и удобна раница!

Право на участие в Кампанията придобива автоматично всяко пълнолетно дееспособно физическо лице, което желае да се включи с изключение на лицата, посочени по долу в т. 7.

Промоцията НЕ Е обвързана с кандидатстване и усвояване на кредит, ползване на какъвто и да било продукт или услуга, предоставяни от Дружеството. Изтеглилите кредит, както и клиентите на Дружеството автоматично участват в Промоцията, отново без тегленето на кредит да е или да е било необходимо условие  за участие. Всеки желаещ може да заяви желанието си за участие на телефон 0700 45 245 (без допълнително таксуване), както и на https://vivacredit.bg/promo-registrirai-se. Онлайн формата съдържа две имена, телефон и електронен адрес, както и поле за потвърждение, че лицето има навършени 18 години и че е запознато с информационните си права, както и поле за съгласие/несъгласие за получаване на маркетингови активности на дружеството. Изразеното несъгласие да получава маркетингови активности не лишава участника от участие в настоящата промоция.

За избягване на всякакви съмнения, уточняваме, че условие за участие в промоцията е попълване в онлайн формата на две имена, телефонен номер и e-mail адрес, както и потвърждение, че лицето има навършени 18 години и че е запознато с информационните си права.  

След като участникът попълни онлайн формата за участие в настоящата кампания, може да получи потвърдително смс/viber съобщение, че е записан за участие в промоцията, както и може да получи обаждане от служител на организатора за потвърждение на посочените в онлайн формата данни. Получаването на обаждане не е задъжително и регистрацията на участника се счита за успешна, дори да не е получил такова.

При посочване чрез формата за участие на сайта на Дружеството или при последвалото телефонно обаждане, че лицето иска да получава маркетингови съобщения, е възможно да бъде информирано за продукти и услуги, предлагани от Дружеството без да е обвързано с използването им.

Данните на изтеглилите кредит, както и на клиентите на „Вива Кредит“ АД, които автоматично участват в промоцията са автоматично включени в базата данни на промоцията и участват в тегленето.  

Наградите от Кампанията са общо 2 броя  - 1 бр. лаптоп и 1 бр. раница

Печелившият участник ще бъде изтеглен на случаен принцип, посредством уеб базиран софтуер, заложен в системата на Организатора,  

Тегленето на наградите ще се осъществи на 16.10.2024 г.

Печелившият от Кампанията ще получи SMS уведомление и/или ще бъде потърсен от представител на Организатора, за да бъде уведомен за спечелената награда, на телефонния номер, който е предоставил попълването на формата за участие в Кампанията. В случай че представителят на Дружеството не успее да се свърже с печелившия Участник и същият не потърси наградата си до 16.11.2024 г., тя остава за Дружеството и той губи правото си да я получи.

Получаването на наградата от печелившия Участник се извършва всеки работен ден от 09.00 часа до 18.00 часа  в срок до  16.11.2024 г.  в удобен за участника офис на Вива Кредит, след уточнение с Организатора. Ако Участникът не се яви да получи наградата си от офиса на Организатора до 16.11.2024 г. , той губи правото си да получи наградата на по-късен етап. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара