Спечелете планетарни миксери, еър фрайери, тостери и кулинарни книги

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 17 ноември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Philadelphia за поне 3.50 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Продукти, участващи в Промоцията (Играта): всички продукти на Philadelphia, независимо от вида и грамажа.

Крем сирене Philadelphia 175g Оригинал
Крем сирене Philadelphia 300g Оригинал
Крем сирене Philadelphia 175g Билки
Крем сирене Philadelphia 300g Билки
Крем сирене Philadelphia 175g Милка
Крем сирене Philadelphia 175g Лайт
Крем сирене Philadelphia 175g Протеин
Котидж сирене Philadelphia 200g
Промо кутия Philadelphia 175g + Philadelphia 175g
Промо кутия Philadelphia 300g + Philadelphia 300g

Механизъм на Промоцията (Играта):

Стъпка 1: Купи продукт на Philadelphia, (независимо от вида и грамажа) в периода на Промоцията, без ограничение за минимална и максимална стойност на покупката и събирай точки.

Стъпка 2: Регистрирай валиден мобилен телефонен номер, стойността на закупените продукти Philadelphia, датата и номера на касовата бележка на интернет страницата www.philly-promo.bg. В случай че покупката е направена в обект на Метро кеш енд Кери България ЕООД, регистрацията се осъществява чрез регистриране на 10-цифрения номер на фактурата, датата и общата сума с ДДС на закупените продукти Philadelphia от фактурата.

При регистрацията участникът трябва:

    да въведе валиден мобилен номер;

· да въведе номера на касовата бележка или 10-цифрения номер на фактурата от Метро кеш енд Кери България ЕООД;

· да въведе общата сума от закупените продукти с марка Philadelphia на минимална стойност от 3,50 лв.;

· да въведе датата на касовата бележка/фактура от Метро кеш енд Кери България ЕООД;

· да потвърди (чрез чекбокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта www.philly-promo.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.philly-promo.bg

Стъпка 3: Сумата се преобразува в точки. Всяка стотинка е равна на 1 точка. Потребителят ще може да види натрупаните до момента точки преди да завърши регистрацията си, като завършването на регистрацията се отбелязва от съобщение със статус на екрана.

При първа регистрация, потребителите ще трябва да потвърдят телефонния си номер. За целта те ще получат SMS с код за въвеждане на телефонния номер, който са попълнили в регистрационната форма. Само след въвеждане на кода те ще могат да продължат към участие в играта.

Награди:

- Награда 1: готварска книга „Philadelphia - Готвим за приятели“ , 200 бр. за целия период (наричана по-долу за краткост „ Моментна награда“) - за възможност да спечели Моментна награда, потребителят трябва да регистрира поне една покупка на продукти наPhiladelphia на минимална стойност 3,50 лв. за тази награда. След успешна регистрация потребителят веднага разбира дали печели. В случай, че печели, броят точки от регистрираната касова бележка, за 1 участие, се нулират, тъй като с 1 касова бележка може да се спечели максимум 1 награда.

В случай, че не печели, точките му се трупат към участие за Седмична награда .

Готварската книга „Philadelphia - Готвим за приятели“ съдържа рецепти с вкусни идеи за закуска, брънч, оснoвни ястия и десерти.

- Награда 2: Еър фрайър Philips 10 бр. и тостер Smeg 20 бр. за целия период (наричана по-долу за краткост „Седмична награда“) - за да участва в тегленето на една от Седмичните награди , потребителят трябва да регистрира поне веднъж 600 точки за тази награда (с които не е спечелена до момента награда). Тегленето за Седмична награда се извършва на всеки седмичен период сред всички потребители, които са изпълнили горните условия. Разпределението на наградите и периодите за теглене на Седмична награда на Промоцията (Играта) е както следва:

Период 1 – 09.09-15.09.2024 г. включително – 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips
Период 2 – 16.09-22.09.2024 г. включително – 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips
Период 3 – 23.09-29.09.2024 г. включително – 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips
Период 4 – 30.09 – 06.10.2024 г. включително – 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips
Период 5 – 07.10-13.10.2024 г. включително – 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips
Период 6 – 14.10-20.10.2024 г. включително –2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips
Период 7 – 21.10-27.10.2024 г. включително – 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips
Период 8 – 28.10-03.11.2024 г. включително – 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips
Период 9 – 04.11-10.11.2024 г. включително - 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips
Период 10 – 11.11-17.11.2024 г. включително – 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips

За да участва в тегленето на която и да е награда, потребителят трябва да регистрира/натрупа поне веднъж необходимите точки за нея.

Потребителят може да натрупа своите точки с няколко последователни регистрации и не е задължително да регистрира наведнъж необходимия брой точки за съответната награда. След успешна регистрация на необходимия брой от 600 точки за Седмична награда, потребителят влиза в тегленето с 1 участие за тази конкретна награда (600 точки = 1 участие в тегленето).

Ако потребителят има повече точки, натрупани за Седмична награда , отколкото изисквания минимум от 600 точки за нея, тогава тези точки се натрупват към следващо участие в тегленето за тази конкретна награда.

Например: Потребителят вече има 600 точки за Седмична награда. Потребителят предстои да регистрира нова касова бележка на стойност 6.70 лв. (670 ст. = 670 точки) за Седмична награда. Следователно, след приключване на тази регистрация, потребителят ще участва 2 пъти (2 х 600 точки) в тегленето за Седмична награда и ще има натрупани 70 точки за следащо участие .

Един потребител може да спечели само една награда от вид. Това означава, че след спечелена награда, тя няма да бъде активна за потребителя и той няма да може да натрупва точките си за нейното спечелване повторно.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж. Едновременно с това няколко касови бележки могат да бъдат необходими за спечелването на една награда.

Печелившите касови бележки не участват в следващите тегления.

- Награда 3: Планетарен миксер KitchenAid - 4 бр. за целия период (наричана по-долу за краткост „Голяма награда“) - за да участва в тегленето на Голямата награда, потребителят трябва да регистрира поне веднъж 1200 точки за тази награда (с които не е спечелена до момента награда).

Теглене на наградите

Тегленето на Моментна награда се извършва в момента, в който потребител направи успешна регистрация и потребителят веднага разбира дали печели с появяването на поп ъп екран.

Тегленето на печелившите участници на Седмична награда ще се извърши до 24 часа след края на всеки съответен период на Играта чрез специално разработен за целта софтуер. Печелившите участници ще бъдат обявени на сайта до 48 часа след изтеглянето им.

Тегленето на Голямата награда се извършва на края на играта сред всички потребители, които са изпълнили горните условия. Печелившите участници на големите наградите ще бъдат определени чрез специално разработен за целта софтуер (електронна томбола) 3 /три/ дни след края на промоцията, който е на 17.11.2024 г. (23:59 часа).

Печелившите ще бъдат обявени на www.philly-promo.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.

Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на Промоцията (Играта). Т.е. един участник може да спечели максимално 1 бр. готварска книга Philadelphia „Готвим за приятели“, 1 бр.тостер Smeg / еър фрайер Phillips и 1 бр. планетарен миксер KitchenAid.

Единният идентификатор на всеки участник ереален и действащ мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата на 0882618982(цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

За изпълнението на задълженията си по чл. 73 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, Организаторът ще изиска от всички спечелили Седмична награда тостер Smeg и Еър фрайърa Philips и/или Голяма награда планетарен миксер KitchenAid да предоставят презиме и ЕГН, като тези лични данни ще бъдат използвани само за целите на справката по споменатата в настоящия текст законодателна норма. В случай че печелившите участници не желаят да предоставят изисканата информация, те губят правото да получат наградата си.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ ТЯХНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка от печелившия. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара