Спечелете 20 броя GiftCardTM на стойност 100 лв. от шоколади Своге

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 29 септември 2024

Как се участва:

Чрез качване на снимка в инстаграм.

Пълни правила:

🎉 Отпразнувай 100 години Фабрика за шоколадови изделия Своге – и то със супер награда! 🎉

Бъди 1 от 20 късметлии, които ще спечелят ваучер на стойност 100 лв. сега! 

Ето как:
❤ Направи си свежарска снимка с 1 от празничните тотеми.
👀(Можеш да видиш пълния списък с локации в официалните правила)
❤ Качи снимката на стори и тагни @moreni.bg

⌛Участвай от 09.09.2024 до 29.09.2024.

❗Участието не е обвързано с покупка.

Тегленето на печелившите ще се състои до 48 часа след края на активността, чрез специално разработен за целта софтуер, сред всички участници, изпълнили условията от т.IX. Печелившите участници ще бъдат обявени и тагнати на пост и Story в профила на Морени в Instagram (https://www.instagram.com/moreni.bg/), както и на пост в профила на Своге във Facebook (https://www.facebook.com/svoge.bg ).

Печелившите участници ще бъдат известени и с лично съобщение в Instagram, като ще им бъде предоставен телефон, на който могат да предоставят данните си за доставка на наградата. В случай, че печелившите участници не желаят да предоставят изисканата информация, те губят правото да получат наградата си. Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването и потвърждението на наградата, не е сторил това в 5-дневния срок за потвърждение или не е предоставил необходимите данни за получаване на наградата.

За целия период на Играта, един участник (едно физическо лице) може да спечели максимум една награда.

За целия период на Играта са предвидени 20 бр. GiftCardTM  на стойност 100 лв., които ще се раздават на случаен принцип.

GiftCardTM е предплатена непрезареждаема карта, която може да бъде използвана навсякъде по света, където се приемат плащания с MasterCard. Срокът на валидност е изписан на лицевата страна и е не по-кратък от 2 години. След изчерпване на баланса по картата тя автоматично се закрива. Преди използване GiftCardTM трябва да бъде активирана. С GiftCardTM можете да плащате на ПОС терминал или в интернет (затворена е за използване на АТМ). Няма такси при ползване на GiftCardTM в рамките на 6 месеца от датата на нейното издаване. Само при условие, че по GiftCardTM има наличен остатък след 6-ия месец от датата на закупуване, започва да удържа месечна такса за обслужване в размер на максимум 6,00 лв. Начисляването ѝ не зависи от датата на активиране. Плащането с GiftCardTM  е защитено с ПИН код, предоставен автоматично. Пълните условия за използване на GiftCardTM са достъпни на следния линк: https://www.giftcards.eu/bg/general_terms

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара