Спечелете смартфон HMD Skyline и всеки ден HMD плажна чанта

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 9 август 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Най-новият премиум смартфон на финландската компания HMD (Human Mobile Devices) е вече наличен в България и само сега някой от нашите слушатели има възможност да го спечели!
 
Моделът HMD Skyline се предлага с мощни камери, издръжлива батерия, опция за дигитален детокс, лесна и достъпна поправка, както и 3 г. гаранция.
 
Само сега един от нашите слушатели ще има възможността да спечели премиум устройството HMD Skyline в прекрасен летен цвят - наситено розово, ако участва в играта по Радио Fresh! 

Всеки ден теглим и по една дневна награда - страхотна HMD плажна чанта. За да участвате в жребия за наградите, влезте на фейсбук страницата на Радиото и отговорете на въпроса на деня.
 
Самият телефон е проектиран така, че да издигне снимки и видеа до нови измерения. Камерите му са пълни с функции за впечатляващи кадри.
 
В края на август телефонът ще получи като ъпдейт нов, мощен Detox режим с избираемо временно блокиране на приложенията и контактите, което позволява на потребителите да приспособят дигиталния детокс към своите специфични нужди и да се наслаждават на почивка от дигиталната среда.
 
HMD Skyline има и интересен персонализиран бутон. Потребителите могат да го настроят да прави едно нещо, когато задържат бутона, и друго, когато го натиснат два пъти. Това е личен пряк път към любима игра, навигация към началното меню и много други възможности.
 
Не на последно място - компанията HMD е най-големият европейски производител на мобилни телефони, като особен акцент се поставя върху сигурността, устойчивостта и опазването на планетата. Всички лични данни на потребителите се съхраняват на сървъри във Финландия с най-високо ниво на сигурност и съгласно европейските директиви. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара