Спечелете фотоапарати FUJIFILM и 200 тениски с лимитиран дизайн

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 22 септември 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Участието в Играта е индивидуално и НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА на продукти от портфолиото на Организатора.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците са общо 200 бр. тениски с лимитиран дизайн, 4 бр. фотоапарата FUJIFILM INSTAX MINI 90 BLACK

По желание на участниците, изпратените послания могат да бъдат включени в рекламната кампания на Загорка Ретро от Организатора като бъдат изложени на 10 бр. билборда, разположени в различни градове в Република България.

МЕХАНИКА 1 – УЧАСТИЕ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕ НА НАГРАДИ 200 БР. ТЕНИСКИ С ЛИМИТИРАН ДИЗАЙН/ 4 БР. ФОТОАПАРАТА Всеки, който желае да участва за спечелване на награди 200 бр. тениски с лимитиран дизайн/ 4 бр. фотоапарата и отговаря на изискванията на настоящите Правила, е необходимо:

Да посети страницата на Организатора - www.retro.zagorka.bg и да напише авторско послание в духа на Загорка Ретро, вдъхновение, за който потребителите могат да черпят от Instagram или Facebook профила на Загорка.

Да попълни на предвидените в регистрационната форма на Интернет страницата www.retro.zagorka.bg данни за контакт - адрес на електронна поща (имейл адрес), град, телефонен номер и две имена.

Да потвърди, че е запознат с Правилата, Политиката за обработване на лични данни, както и да потвърди, че има навършени 18 години.

Да потвърди, че попълненото от него послание e създадено от него (и единствено от него) и представлява оригинално авторско произведение.

МЕХАНИКА 2 – УЧАСТИЕ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В РЕКЛАМНАТА КАМПАНИЯ НА ЗАГОРКА РЕТРО С БИЛБОРД – Всеки участник, изпълнил условията по т. 11.1-11.4 вкл. може, по свое желание, да се включи в избора на 10-те най-добри послания, които да бъдат включени в рекламната кампания на Загорка Ретро. За валидно участие за включване в рекламната кампания на Загорка Ретро, участникът трябва:

1. Да изпълни стъпки 11.1-11.4;

2. Да потвърди желанието си за участие в тази механика, както и че е запознат с и приема условията, при които това може да се осъществи.

Всеки участник има право да регистрира до 20 на брой послания всяка календарна седмица в периода на провеждане на Играта.

Въведените послания (текстове), които участниците попълват в страницата www.retro.zagorka.bg, не трябва да съдържат:

    • Регистрирани търговски марки
    • Имена на известни личности
    • Обиди
    • Език, призоваващ към насилие;
    • Думи, жестове или символи, които насаждат омраза или са дискриминационни по отношение на раса, етнически произход, религия, пол, увреждане, сексуална ориентация или политически убеждения;
    • Сексуално съдържание;
    • Атаки срещу определени групи или коментари със заплахи и тормоз;
    • Конфиденциална информация или търговски тайни;

Печелившите ще бъдат теглени периодично, както следва – в дните, 02.09.2024г., 09.09.2024г., 16.09.2024г. и 23.09.2024 ще бъдат теглени по 51 (петдесет) печеливши заедно с 5 (петима) резервни участници – четирима за тениска и един за фотоапарат, изпълнили условията на играта. 50 участника ще спечелят теникса с лимитиран дизайн. 1 участник ще спечели фотоапарат за моменти снимки.

На 27.09.2024 г. ще бъдат обявени и най-добрите 10 послания, които ОРГАНИЗАТОРЪТ ще включи в рекламната кампания на Загорка Ретро като билборд реклама за период от 2 седмици в града, който авторът на посланието е оставил при регистрацията си. Авторите на печелившите послания ще бъдат уведомени за дизайна и локацията на билборда, носещ тяхното послание на посочения от тях имейл.

Печелившите участници на тениските и фотоапаратите се определят на случаен принцип измежду всички успешно извършили регистрацията си участници чрез използване на компютърна конфигурация. Тегленето ще се извърши от представители на Организатора и Оператора. Спечелилите участници от всяко теглене ще бъдат публикувани на Интернет страницата www.retro.zagorka.bg.

Печелившите участници ще бъдат посочени чрез своите инициали и телефонен номер, използван за регистрация, със скрити последни 3 цифри.

Всеки печеливш участник ще бъде уведомен от Оператора за правото да получи наградата си чрез изпращане на електронно съобщение на вписания в регистрационната форма на участника имейл адрес.

Никой печеливш (редовен или резервен) не може да получи повече от една тениска с лимитиран дизайн, фотоапарат или билборд с написаното от автора послание.

Наградите брандирана тениска и фотоапарат ще бъдат предадени на печелившия участник чрез доставяне на посочения от него адрес, чрез куриер за сметка на Организатора. Доставката ще се направи в рамките на 45 (четиридесет и пет) дни след получаване на коректна информация за печелившия участник.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара